گانتز: ترامپ دوست واقعی اسرائیل است

شنبه 5 بهمن 1398
22:54
گانتز: ترامپ دوست واقعی اسرائیل است
رهبر ائتلاف آبی و سفید رژیم صهیونیستی با اعلام قبول دعوت رئیس جمهور آمریکا برای سفر به کاخ سفید گفت که ترامپ دوست واقعی این رژیم است.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنی گانتز» رهبر ائتلاف آبی و سفید رژیم صهیونیستی روز شنبه گفت که آمریکا دوست واقعی این رژیم بوده و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نیز دوست واقعی اسرائیل و یهودیان آمریکا است.

وی در ادامه سخنانش گفت: «طی ماه‌های اخیر، من مذاکراتی با کاخ سفید و (دیوید) فریدمن (سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی) درباره معامله قرن داشتم. من به تمایل آنها درباره در نظر گرفتن منافع امنیتی اسرائیل احترام می‌گذارم. معامله قرن محور اصلی تعریف مسیری است که گروه‌های درگیر منطقه‌ای به کمک آن می‌توانند به توافقی تاریخی دست یابند.»

رهبر ائتلاف آبی و سفید رژیم صهیونیستی اضافه کرد: «من دعوت رئیس جمهور ترامپ برای دیدار با وی به صورت شخصی را می‌پذیرم و روز دوشنبه با کاخ سفید خداحافظی می‌کنم و سپس به سرعت به اسرائیل باز خواهم گشت تا در جلسه استماع مصونیت (نتانیاهو در کنست) شرکت کنم.»

از سوی دیگر قرار است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز روز دوشنبه و سه‌شنبه با رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار کند.

سفر نتانیاهو و گانتز به کاخ سفید با هدف رونمایی از طرح صلح آمریکا موسوم به معامله قرن است.

بر اساس برخی گزارش‌ها از طرح ادعایی معامله قرن، دولت آمریکا در این طرح به دنبال ایجاد دولت فلسطینی با چهار شرط است: شناسایی اسرائیل به عنوان دولت یهودی، خلع سلاح غزه، خلع سلاح جنبش حماس و شناسایی قدس به عنوان پایتخت اسرائیل.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت دفاع: خبرنگاران یاوران راهبردی در شکل‌گیری گفتمان دفاع همه‌جانبه ایران هستند


سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا در پی راهی برای خروج از جنگ با ایران است


هشدار پکن به توکیو: با آتش بازی نکنید


وزیر دفاع پاکستان: جهان اسلام علیه تهدید مشترک اسرائیل متحد شود


قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاح‌شان حقیقت است


انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم


سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است


پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید