الحشد الشعبی توان نظامی خود را تقویت می‌کند

يکشنبه 6 بهمن 1398
14:41
الحشد الشعبی توان نظامی خود را تقویت می‌کند سازمان «الحشد الشعبی» عراق از تقویت توان نظامی خود برای مقابله با هر خطری که کشورش را تهدید می‌کند، خبر داد.

العالم - عراق

سازمان «الحشد الشعبی» عراق از تقویت توان نظامی خود برای مقابله با هر خطری که این کشور را تهدید می‌کند، خبر داد.

سازمان الحشد الشعبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «تیپ ۲۶ الحشد الشعبی با برگزاری یک نشست امنیتی به بررسی همه ابعاد مثبت و منفی موضوعات مربوط به روند عملیات امنیتی (در نجف و کربلا) پرداخت تا ضمن جبران نقاط ضعف در آینده نقاط مثبت خود را هم تقویت کند».

در ادامه این بیانیه آمده است: «نشست مذکور همچنین به مباحث نظامی و به روزرسانی اطلاعات برای رهبران و فرماندهان پرداخت و موضوعات مربوط به آموزش ، تقویت توانمندی و پیگیری تحولات نیز مورد بحث قرار گرفت».

الحشد الشعبی و ارتش عراق در ۲۲ ژانویه ۲۰۲۰ یک عملیات امنیتی را برای تامین امنیت مناطق استان های نجف و کربلا از هشت محور آغاز کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بولتون: ایران هنوز هم معتقد است که آمریکا شیطان بزرگ است


بن‌گویر، آمریکا را تهدید کرد: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید


قالیباف: گوش به‌ فرمانیم


حمایت عمان و آلمان از تفاهم‌نامه واشنگتن - تهران


هاکابی علیه ترامپ؛ رژیم اسرائیل چگونه روی دست آمریکا ماند؟


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.