سندرز در مهمترین ایالت آمریکا هم پیش افتاد

سه شنبه 8 بهمن 1398
21:36
سندرز در مهمترین ایالت آمریکا هم پیش افتاد
نتیجه یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد «برنی سندرز» در کالیفرنیا که بیشترین تعداد آرای ایالتی را دارد، با اختلافی نسبتا زیاد در صدر نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا قرار گرفته است.

العالم - آمریکا

آماری که روز سه‌شنبه منتشر شد، نشان می‌دهد «برنی سندرز» سیاستمدار چپگرای آمریکایی در ایالت کالیفرنیا با اختلافی نسبتا زیاد در صدر رقابت درون‌حزبی دموکرات‌ها برای تعیین نامزد این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری قرار گرفته است.

در حالی که کمتر از یک هفته تا زمان آغاز فصل انتخاباتی دموکرات‌ها باقی مانده، نظرسنجی نشریه «لس آنجلس تایمز» نشان می‌دهد که سندرز اکنون به لطف حمایت رأی‌دهندگانی که خود را «بسیار لیبرال» توصیف کرده‌اند و همچنین با پشتیبانی رأی‌دهندگان لاتین تبار و جوانان، توانسته نظر ۲۶% از ساکنان کالیفرنیا را جلب کند.

در این نظرسنجی، «الیزابت وارن» که پیش از این برای صدرنشینی در این ایالت رقابت نزدیکی با سندرز داشت، با افت محبوبیت روبرو شده و با کسب نظر ۲۰% از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی، در جایگاه دوم قرار گرفته است.

«جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا با ۱۵%، «پیت بوته‌جج» با ۷% و «مایکل بلومبرگ» با ۶%، «ایمی کلوباچار» با ۵%، «اندرو ینگ» با ۴% و «تام استیر» با ۲% در رده‌های بعدی این نظرسنجی قرار گرفته‌اند.

این نظرسنجی بین روزهای ۱۵ تا ۲۱ ژانویه (۲۵ دی-۱بهمن) و با مشارکت ۶۸۴۵ فردی که برای رأی دادن ثبت نام کرده‌اند، انجام گرفته است. حاشیه خطای این نظرسنجی مثبت و منفی ۲.۵ درصد اعلام شده است.

کالیفرنیا با داشتن ۴۹۴ رأی ایالتی، از منظر تعداد آرای ایالتی مهمترین ایالت در جریان رقابت‌های درون‌حزبی دموکرات‌ها به شمار می‌آید. بر اساس اعلام کمیته مرکزی حزب دموکرات، در پایان فصل انتخابات درون‌حزبی، هر نامزدی که بیش از ۱۹۹۰ رأی ایالتی به دست آورد، به عنوان نامزد نهایی حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری معرفی می‌شود.

پیش از این چند نظرسنجی نشان داده‌اند که سندرز در دو ایالت «آیووا» و «نیو همپشایر» هم که آغازگر فصل انتخابات هستند، پیشتاز است. این سناتور ایالت «ورمونت» خود را سوسیال دموکرات می‌خواند و با شعار افزایش مالیات ثروتمندان، گسترش خدمات اجتماعی و پایان دادن به جنگ‌های خارجی آمریکا به میدان آمده است.

انتخابات درون‌حزبی دموکرات‌ها در کالیفرنیا روز ۳ مارس (۱۳ اسفند) برگزار می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


کمین حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی؛ تلفات ارتش اشغالگر در "علی‌الطاهر"


مدودف: تل‌آویو در پی نابودی توافق تهران و واشنگتن است؛ آمریکا در جنگ با ایران شکست خورد


قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره