ترامپ: دموکرات‌ها می‌خواهند ایستادن در برابر ایران را برایم سخت‌تر کنند

پنج‌شنبه 10 بهمن 1398
13:47
ترامپ: دموکرات‌ها می‌خواهند ایستادن در برابر ایران را برایم سخت‌تر کنند مجلس نمایندگان آمریکا جمعه سه هفته پیش (20 دی ماه) طرح کاهش اختیارات جنگی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا را به تصویب رساند و آن را به مجلس سنا ارسال کرد.

العالم - آمریکا

رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر از طرح کاهش اختیارات جنگی خود که در مجلس نمایندگان تصویب شده و برای بررسی به سنا ارسال شده انتقاد کرد و گفت که دموکرات‌ها از این طریق می‌خواهند ایستادن وی در برابر کشورهایی نظیر ایران را سخت‌تر کنند.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر به تلاش مجلس نمایندگان آمریکا برای محدود کردن اختیارات وی در اقدام علیه ایران به شدت انتقاد کرد.

وی در این پیام توئیتری نوشت: «با رای ‌گیری که فردا در مجلس نمایندگان انجام می‌شود، دموکرات‌ها می‌خواهند دفاع از آمریکا و ایستادن در مقابل به طور مثال ایران را برای رئیس جمهور سخت‌تر کنند. از کشور بزرگ ما محافظت کنید!»

ترامپ در ادامه در پیام توئیتری دیگری نوشت: «"نانسی پلوسی" (رئیس مجلس نمایندگان آمریکا) خواستار این است که کنگره اختیار رئیس جمهور برای ایستادن در برابر دیگر کشورها و دفاع از آمریکایی‌ها را بگیرد. در کنار فرمانده کل قوای خود بایستید!»

مجلس نمایندگان آمریکا جمعه سه هفته پیش (20 دی ماه) طرح کاهش اختیارات جنگی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا را به تصویب رساند و آن را به مجلس سنا ارسال کرد.

بر اساس این طرح، نمایندگان مجلس نمایندگان آمریکا مجوز جنگی سال ۲۰۰۲ را که به رئیس‌جمهور اختیار داده بود برای مقابله با «تهدیدات» برآمده از عراق به این کشور حمله کند، لغو می‌کنند. نمایندگانی که این طرح را ارائه کرده‌اند، می‌گویند هدف از آن این است که ترامپ نتواند از مجوز سال ۲۰۰۲ برای اقدام نظامی علیه ایران سوء استفاده کند.

این طرح قرار است که در مجلس سنا بررسی شده و در صورت تصویب به کاخ سفید ابلاغ شود اگر چه کاخ سفید روز سه‌شنبه با ارسال نامه‌ای به کنگره آمریکا، اعلام کرده است که رئیس‌جمهور آمریکا طرح محدودیت اختیارات جنگی رئیس‌جمهور را که قرار است در سنا بررسی شود، وتو می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وداع فرماندهان ارشد نیروهای مسلح با فرمانده شهید کل قوا+فیلم


هزار روز جنگ در غزه؛ آماری که فاجعه را روایت میکند


حزب‌الله برای رهبر شهید، مراسم یادبود برگزار می‌کند


وداع با معمار مقاومت؛ کاروانی که تا کربلا امتداد دارد


تشییع رهبر شهید نمایش وحدت ملی و آینده‌نگری تمدنی ملت ایران است


آیت الله لائینی: تبعیت از ولایت حفظ و تداوم راه شهدا است


بررسی خواسته آیت‌الله خامنه‌ای از جوانان غرب برای ارایه ایده‌های جدید در اسلام ازنگاه پروفسوررادنی شکسپیر


ورود هیئت‌های بین‌المللی به فرودگاه مهرآباد برای شرکت در مراسم وداع با آقای شهید ایران


راهپیمایی خاموش فرانسوی‌ها در حمایت از غزه + فیلم


عراق برای استقبال از رهبر شهید انقلاب اسلامی آماده می‌شود