اقدام ضد صهیونیستی رئیس‎ جمهور تونس درباره ورزش

جمعه 11 بهمن 1398
03:36
اقدام ضد صهیونیستی رئیس‎ جمهور تونس درباره ورزش رئیس جمهور تونس دستور داد تا درباره حضور یک بازیکن اسرائیلی در بازی‌ های بین المللی تنیس که کشورش میزبان آن است، تحقیقات صورت بگیرد.

العالم-تونس

دفتر ریاست جمهور تونس پنجشنبه شب در بیانیه ای اعلام کرد که «قیس سعید» رئیس جمهور تونس در دیدار با وزیر امور ورزش و جوانان این کشور در مورد حضور و شرکت بازیکن دو تبعه ای فرانسوی-اسرائیلی در مسابقه بین المللی تنیس تونس گفت‌ وگو کرد.

دفتر ریاست جمهور تونس افزود: «قیس سعید در این دیدار تاکید کرد که هیچ گونه ارتباطی با رژیم صهیونیستی را بر نخواهد تابید و لذا باید تحقیقات درباره حضور یک بازیکن اسراییلی در بازی های بین المللی تنیس تونس صورت بگیرد».

در این بیانیه آمده است: تنیس باز اسرائیلی به نام «آرون کوهین» با پاسپورت فرانسوی وارد تونس شد، اما او بازی های خود را با سهمیه اسرائیل انجام داده است.

همزمان رئیس جمهور تونس با اتخاذ مواضع ضد آمریکایی، معامله قرن را «ظلم قرن» توصیف کرد. وی در گفت وگو با تلویزیون رسمی تونس تصریح کرد: «آنچه که معامله قرن خوانده می‌شود، نه عادی‌سازی روابط با اسرائیل که خیانت بزرگ و ظلم قرن است».

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو