سفیر روسیه در لبنان: «معامله قرن» قطعنامه‌ها را عوض نمی‌کند

شنبه 12 بهمن 1398
16:59
سفیر روسیه در لبنان: «معامله قرن» قطعنامه‌ها را عوض نمی‌کند
سفیر روسیه در لبنان اعلام کرد، مسکو در مورد فلسطین بر قطعنامه‌های شورای امنیت تأکید دارد، قطعنامه‌هایی که «معامله قرن» آن را تغییر نمی‌دهد.

العالم _ فلسطین اشغالی

«الکساندر زاسپکین» سفیر روسیه در لبنان در گفت‌وگویی رادیویی سیاست آمریکا را غیرسازنده خواند.

بر اساس گزارش «النشره»، وی در پرداخت به موضوع «معامله قرن» گفت، روسیه بر قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت در این زمینه تأکید دارد.

زاسپکین تصریح کرد: این قطعنامه‌ها در نتیجه معامله قرن تغییر نخواهد کرد و بر ضرورت بازگرداندن اراضی فلسطینی اصرار دارند.

وی ضمن اعلام اینکه ایجاد صلح در منطقه غرب آسیا بدون برخی اصول ممکن نیست، افزود: باید به حقوق فلسطینی‌ها احترام گذاشت.

زاسپکین افزود: موضع درباره معامله قرن باید سیاسی باشد؛ ما از روابط روسیه با آمریکا سخن می‌گوییم. آمریکا از طریق تحریم‌ها در (امور) محور مقاومت و حزب‌الله دخالت می‌کند و این برای لبنان و دولت فعلی‌اش مضر است.

هفته گذشته، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بعد از حضور در مراسم رونمایی از طرح آمریکایی موسوم به معامله قرن، واشنگتن را به مقصد مسکو ترک کرد.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای درباره دیدار نتانیاهو و پوتین در کرملین، اعلام کرد: «[نتانیاهو] جزئیات معامله قرن و تحولات منطقه‌ای را برای او توضیح داد و از روابط دو طرف تقدیر کرد».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر حاتمی: توان دفاعی ایران معادلات دشمنان را تغییر داد/ ملت ایران تسلیم نمی‌شود


ابوعبیده: فلسطینیان در کرانه باختری و قدس برای دفاع از مسجد الاقصی به پا خیزند


دریادار ایرانی: دشمن اجازه نزدیک شدن به خاک ایران را ندارد


بیانیه حزب الله علیه تحرکات وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا


ترکیه حکم جلب نتانیاهو را صادر کرد


پزشکیان: دولت با تمام وجود به دنبال خدمت به مردم است


آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در آلمان همزمان با ایام آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)


پس از کمتر از یکماه از معادله «محاصره در برابر محاصره»؛ آشفتگی ریاض با 3 معادله جدید صنعا


عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه تأسیسات حیاتی و پالایشگاه عربستان +فیلم


نماینده دموکرات کنگره: دولت ترامپ بدون نقشه راه برای مقابله با ایران وارد عمل شد