دیدار سفیر آمریکا با رئیس پارلمان عراق

شنبه 12 بهمن 1398
20:01
دیدار سفیر آمریکا با رئیس پارلمان عراق
سفیر آمریکا در بغداد امروز با رئیس پارلمان عراق دیدار و درباره تحولات این کشور و انتخابات پیش‌رو گفت‌وگو کرد.

العالم - عراق

«متیو تولر» سفیر آمریکا در بغداد امروز شنبه با «محمد الحلبوسی» رئیس مجلس نمایندگان(پارلمان) عراق دیدار کرد.

دفتر اطلاع‌رسانی رئیس پارلمان عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که حلبوسی امروز میزبان سفیر آمریکا بود و در این دیدار روابط دوجانبه، راهکارهای حمایت از عراق و تقویت همکاری دوجانبه در زمینه‌های امنیتی و اقتصادی بررسی شد.

طبق گزارش وبگاه «الغد پرس»، در این بیانیه آمده است که دو طرف پرونده تشکیل دولت جدید و قدرتمند به منظور ارائه دیدگاه روشن در خصوص اجرای طرح‌های اصلاحاتی و دولتی که بتواند نیازهای ملت عراق را برآورده سازد، بررسی کردند.

پرونده انتخابات آتی و فراهم کردن شرایط مناسب برای برگزاری این انتخابات نیز از محورهای گفت‌وگوی دو طرف بود.

دیدار سفیر آمریکا با حلبوسی در حالی است که «برهم صالح» رئیس جمهور عراق امروز «محمد علاوی» را مأمور تشکیل کابینه جدید این کشور کرد.

علاوی با انتشار یک فایل ویدئویی در فیسبوک خود خواستار «تداوم تظاهرات تا زمان تحقق مطالبات و برگزاری انتخاب زود هنگام» شد و وعده داد که دولتی را تشکیل خواهد داد که با مطالبات ملت عراق همخوانی داشته باشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست بوده است


هلاکت ۲ تروریست در درگیری با پلیس سراوان


فشار آمریکا برای جلوگیری از انتخاب نماینده فلسطین در سازمان ملل


ارتش اشغالگر صهیونیستی جنوب سوریه را  هدف حمله توپخانه ای قرار داد


رئیس جمهور چین به کره شمالی می‌ رود


موج جدید حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان


سپاه: راه شهید رئیسی، چراغ خدمت در میدان نبرد پیچیده امروز است


معاون نمایندگی ایران در ژنو: تهدید وتحریم مانع دستیابی به حق توسعه ملت هاست


مقام ارشد اطلاعات دولت ترامپ از سمت خود کناره گیری می کند


دولت بحرین شماری از شیعیان این کشور را بازداشت کرد