گفت‌وگوی تلفنی سردار «قاآنی» با رئیس حماس بعد از جهاد اسلامی/ ایران در ادامه خط ‌مشی شهید سلیمانی به حمایت از ملت و مقاومت فلسطین ادامه خواهد داد

يکشنبه 13 بهمن 1398
09:54
گفت‌وگوی تلفنی سردار «قاآنی» با رئیس حماس بعد از جهاد اسلامی/ ایران در ادامه خط ‌مشی شهید سلیمانی به حمایت از ملت و مقاومت فلسطین ادامه خواهد داد فرمانده نیروی قدس سپاه ایران در تماسی با رئیس جنبش حماس از آمادگی ایران برای همکاری با ملت فلسطین در ساقط کردن «معامله قرن» خبر داد.

العالم _ ایران / سیاسی

سردار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش فلسطینی حماس تلفنی گفت‌وگو کرد.

بر اساس گزارش وبگاه «العهد»، سردار قاآنی در این تماس بر مردود بودن طرح آمریکایی موسوم به «معامله قرن» از نظر جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

جانشین سردار شهید قاسم سلیمانی، از آمادگی ایران برای شکست این طرح و مقابله با خطرات آن با همکاری ملت فلسطین بویژه نیروهای مقاومت خبر داد و گفت: ایران در ادامه خط ‌مشی سردار شهید «قاسم سلیمانی» به حمایت از ملت و مقاومت فلسطین ادامه خواهد داد.

هنیه هم از موضع ایران قدردانی و بر اجماع ملی فلسطین برای رد این طرح تأکید کرد.

وی گفت، به قدرت ملت فلسطین، مقاومت قهرمان آن و ملت‌های امت اسلام برای ساقط کردن معامله قرن یقین دارد.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیشب (شنبه شب) در تماس تلفنی با «زیاد النخاله» دبیر کل جهاد اسلامی نیز بر تدوام حمایت ایران از آرمان فلسطین تأکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل