واکنش آیت‌الله نوری‌همدانی به اجرای طرح ‌معامله قرن / امت اسلام ‌برای مقابله‌ با توطئه نابودی آرمان فلسطین وارد صحنه شوند‌

يکشنبه 13 بهمن 1398
12:59
واکنش آیت‌الله نوری‌همدانی به اجرای طرح ‌معامله قرن / امت اسلام ‌برای مقابله‌ با توطئه نابودی آرمان فلسطین وارد صحنه شوند‌ مرجع تقلید شیعیان با هشدار نسبت به اجرای طرح ننگین معامله قرن گفت: امت اسلام به‌ویژه علما برای مقابله جدی با توطئه نابودی آرمان فلسطین وارد صحنه شوند.

العالم- ایران/ سیاسی

آیت‌الله نوری همدانی مرجع تقلید شیعیان در دیدار با جمعی از علمای هندی که در دفتر معظم‌له برگزار شد اظهار داشت: از جمله وظایف علما می‌توان به امر به معروف و نهی از منکر و بصیرت‌افزایی و بیداری مردم در برابر ظلم و جنایت جبهه استکبار اشاره کرد.

وی با بیان اینکه مسلمانان جهان نباید در برابر فتنه دشمنان سکوت کنند، اضافه کرد: دشمنان روز به روز با تجهیزات بیشتر برای جنگ با مسلمانان به میدان می‌آیند، دشمن یک‌لحظه آرام نمی‌گیرد و برنامه اختلاف‌افکنی بین مسلمین را همواره در دستور کار دارد.

مرجع تقلید شیعیان عنوان کرد: تنها راه مقابله و خنثی کردن کینه دشمنان وحدت مسلمانان است، وظیفه مسلمانان در برابر اتفاقات جهان اسلام بسیار سنگین است.

وی شهادت سردار سلیمانی را موجب وحدت میان مسلمانان جهان دانست و تصریح کرد: حفظ وحدت مسلمانان تنها راه مقابله با دشمنان و جبهه استکبار است که باید به آن توجه داشته باشیم.

مرجع تقلید شیعیان خاطرنشان کرد: دشمنان به‌دنبال تقسیم سرزمین‌های مسلمانان هستند، باید با حفظ وحدت مانع رسیدن دشمنان به اهداف شومشان شویم.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان با رئیس‌جمهور پاکستان دیدار کرد


حماس: اسرائیل به‌دنبال تحمیل ساختار سیاسی جدید در غزه است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان


توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز


استان تهران ۱۳ و ۱۴ تیر تعطیل شد


بیانیه حزب الله لبنان در خصوص حملات جدید رژیم صهیونیستی


پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


دلیل ترس رژیم صهیونیستی از ناوگان آزادی چیست؟


۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند