پارلمان ترکیه، تمدید مأموریت نظامی در خلیج عدن را به رأی می‌گذارد

دوشنبه 14 بهمن 1398
13:38
پارلمان ترکیه، تمدید مأموریت نظامی در خلیج عدن را به رأی می‌گذارد
نمایندگان پارلمان ترکیه فردا سه شنبه به طرح رئیس‌جمهوری این کشور برای تمدید ماموریت نیروهای ترکیه در خلیج عدن رای می‌دهند.

العالم - ترکیه

پارلمان ترکیه قرار است فردا درصدد رأی گیری درباره طرح تمدید ماموریت نظامی نیروهای این کشور در خلیج عدن است.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، ریاست جمهوری ترکیه امروز دوشنبه طرح خود را برای تمدید نیروهای این کشور در خلیج عدن را به پارلمان ترکیه ارائه داد.

در صورت تصویب طبق طرح درخواستی ریاست جمهوری ترکیه، ماموریت این نیروها که در خلیج عدن، سومالی و دریای عرب فعالیت داشته‌اند تا دهم فوریه ۲۰۲۱ (۲۲ بهمن ۱۳۹۹) تمدید می‌شود.

پارلمان ترکیه برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ به طرح ماموریت این کشور در خلیج عدن رای داد و تاکنون ۱۲ بار متوالی در رای گیری در پارلمان، این طرح تمدید شده است.

خلیج عدن در نزدکی یمن و حوالی باب المندب که یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های راهبردی انتقال نفت در جهان است، واقع شده است.

در صورت تمدید ماموریت ترکیه در خلیج عدن، تحرکات نظامی این کشور در مناطق غرب آسیا و شمال آفریقا ادامه می‌یابد؛ تحرکاتی که از جمله آنها می‌توان به استقرار نیروهای نظامی در قطر و همچنین اعزام مستشار به لیبی اشاره کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عرصه دیپلماسی و خطوط قرمز ایران در مذاکرات


گزارش ویژه خبری شبکه العالم از واکنش غرب نسبت به توان موشکی ایران + فیلم


عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته


گام تازه مقتدی صدر و بازگشت پرونده "حصر سلاح" به صدر تحولات سیاسی عراق


بقائی: تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد اما تفاهم، نهایی نشده است


رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری


تاکید یمن بر همبستگی با ملت ایران


"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز