پوتین و شاه سعودی تلفنی گفت‌وگو کردند

دوشنبه 14 بهمن 1398
22:00
پوتین و شاه سعودی تلفنی گفت‌وگو کردند
بنا بر اعلام دفتر ریاست‌جمهوری روسیه، پوتین و شاه سعودی امروز در مورد وضعیت بازار نفت تلفنی گفت‌وگو کرده‌اند.

العالم - اروپا

دفتر ریاست‌جمهوری روسیه روز دوشنبه از گفت‌وگوی تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» شاه عربستان سعودی خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس»، در بیانیه کاخ کرملین عنوان شده است که طرفین در این تماس در خصوص وضعیت کنونی بازار نفت رایزنی کرده‌اند.

دو طرف بر آمادگی خود برای هماهنگی و همکاری بیشتر در چارچوب گروه موسوم به «اوپک پلاس» تأکید دوباره کرده‌اند.

روسیه هرچند عضو سازمان کشورهای تولیدکننده نفت (اوپک) نیست، اما از چند ماه پیش برای تنظیم بازار نفت، به هماهنگی با اوپک روی آورده است. همکاری روسیه و اوپک برای تنظیم بازار، به چارچوب اوپک پلاس معروف شده است.

گفت‌وگوی امروز پوتین و سلمان ساعاتی بعد از آن انجام می‌گیرد که رسانه‌ها گزارش دادند دولت عربستان سعودی احتمالا قصد دارد روزانه تا یک میلیون بشکه از میزان تولید نفت خود بکاهد. این تصمیم با هدف کاستن از آثار منفی ناشی از کاهش تقاضای نفت در بازار به واسطه شیوع ویروس مرگبار «کرونا»، اتخاذ شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عقب‌نشینی تیپ ۴۰۱ ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان


سپاه: توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می شود


نظرسنجی سی ان ان: دو سوم آمریکایی‌ها سیاست‌های ترامپ را عامل وخامت اقتصاد می‌دانند


شور حماسه حسینی (ع) در کربلای معلی + فیلم


زمین‌گیر شدن کشتی قطری تحت اسکورت آمریکا در خلیج فارس


هدفی غیرمنتظره اما حیاتی؛ چرا سپاه مرکز داده‌های آمازون در بحرین را منهدم کرد؟


پکن: ادعاهای حقوق بشری واشنگتن، بهانه‌ای برای اعمال فشار اقتصادی است


گزارش العالم از پایداری و بازگشت اهالی یک روستای جنگ زده جنوب لبنان


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار حضور بین‌المللی برای محافظت از غیرنظامیان فلسطینی شد


آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده