فرمانده تروریست‌های «سنتکام» به «عین الأسد» رفت

سه شنبه 15 بهمن 1398
21:22
فرمانده تروریست‌های «سنتکام» به «عین الأسد» رفت فرمانده مقر مرکزی نیروهای تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا امروز در سفر به عراق ضمن دیدار با مقام‌های عراقی، از پایگاه «عین الأسد» هم که به تازگی هدف پاسخ موشکی ایران قرار گرفته، بازدید کرد.

العالم - عراق

«کنث مکنزی» فرمانده مقر مرکزی نیروهای تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا (سنتکام) روز سه‌شنبه در سفر به عراق، از پایگاه نظامی «عین‌الأسد» که اخیرا هدف پاسخ موشکی ایران قرار گرفته، بازدید کرده است.

به نوشته روزنامه «واشنگتن‌پست»، مکنزی همچنین در سفر به بغداد با مقام‌های ارشد دولت عراق نیز دیدار و گفت‌وگو کرده است.

این سفر در شرایطی انجام شده است که پارلمان عراق پیرو ترور سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس» معاون الحشد الشعبی عراق در حمله پهپادی ارتش آمریکا، به اخراج نظامیان خارجی از عراق رأی داد.

با وجود مصوبه پارلمان عراق، واشنگتن تاکنون در برابر خواست بغداد برای خروج نظامیان آمریکایی، مقاومت کرده و گفته است که قصد دارد پایگاه‌های نظامی خود را نیز به سامانه‌های پدافندی مجهز کند.

پایگاه عین‌الأسد که بزرگترین مقر نیروهای آمریکایی در عراق است، بامداد ۱۸ دی ماه هدف عملیات موشکی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت. این عملیات موشکی بخشی از پاسخ ایران به ترور سردار سلیمانی و یارانش بود. در حالی که دولت آمریکا در ابتدا ادعا کرد در این حمله به هیچ نیروی آمریکایی آسیب نرسیده، اما واشنگتن در روزهای اخیر به صدمه دیدن دستکم ۶۴ نفر از نیروهایش در این حمله اذعان کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تداوم نقض آتش بس؛ ارتش اسرائیل مدعی تصرف ۶۸ روستای مرزی لبنان شد


حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


گفت و گوی عراقچی با وزیر خارجه ژاپن درباره ابتکارات ایران در زمینه پایان جنگ


گفت‌وگوی نخست وزیر قطر با عراقچی درباره مذاکرات پاکستان


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا درباره آتش بس و تحولات منطقه


سفارت ایران در کنگو، میزبان پویش «نه به جنگ»


وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن


مقام سابق موساد: جنگ علیه ایران شکست خورده است


گزارش معاون وزیر خارجه به سفرای خارجی مستقر در تهران در مورد طرح مذاکراتی ایران


درگیری لفظی ترامپ با آلمان بر سر جنگ علیه ایران/ آمریکا 5 هزار نظامی خود را از این کشورخارج می کند