چهار فلسطینی در کرانه باختری و قدس اشعالی به شهادت رسیدند

پنج‌شنبه 17 بهمن 1398
17:49
چهار فلسطینی در کرانه باختری و قدس اشعالی به شهادت رسیدند قدس اشغالی و کرانه باختری از روز گذشته صحنه ناآرامی هایی بوده است که در جریان آن تعدادی از نظامیان صهیونیست در عملیات شهادت طلبانه فلسطینی ها زخمی شده و چهار فلسطینی نیز به شهادت رسیدند.

العالم - فلسطین اشغالی

ارتش رژیم صهیونیستی امروز پنجشنبه از زخمی شدن یک نظامی خود در شهر "راس کرکر" در غرب رام الله خبر داد.

این در حالی است که امروز شهر "جنین" در کرانه باختری صحنه درگیری بین جوانان فلسطینی و نظامیان صهیونیستی بود که در جریان آن "یزن منذر ابوطبیخ" جوان نوزده ساله فلسطینی به همراه "طارق بدوان" ۲۵ ساله که از نیروهای پلیس تشکیلات خودگردان بود، به شهادت رسیدند.

همچنین روز گذشته "محمد سلمان الحداد" ۱۷ ساله از اهالی الخلیل به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.

عملیات شهادت طلبانه یک فلسطینی در " باب‌الاسباط" مسجد الاقصی موجب زخمی شدن یک نظامی صهیونیست شد و خودش نیز هدف تیراندازی قرار گرفت و به شهادت رسید.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز گزارش دادند،۱۴ صهیونیست در قدس اشغالی به وسیله خودرو زیر گرفته شده و زخمی شدند.

گروه‌های مقاومت فلسطین و پیش از همه جنبش مقاومت اسلامی " حماس" و "جهاد اسلامی" این اقدامات مقاومتی را پاسخی طبیعی به رونمایی از معامله قرن اعلام کردند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: از درخواست خروج کامل اسرائیل از خاک خود کوتاه نمی‌آییم


سلاحی کم‌هزینه با ضربه ای پرهزینه؛ پهپادهای حزب‌الله بلای جان ارتش صهیونیستی + فیلم


مالزی از رژیم صهیونیستی به دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت می‌کند


شگردهای رژیم صهیونیستی در ترور رهبران فلسطینی


وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک کارگاه صنعتی در کالیفرنیا + فیلم


خلبان اسرائیلی که در بمباران ایران مشارکت داشت، کشته شد


شهردار لندن قرارداد امنیتی با شرکت مرتبط با رژیم صهیونیستی را متوقف کرد


قوه قضاییه:حکم اعدام یکی از لیدرهای مسلح کودتای دی‌۱۴۰۴ اجرا شد


مرشایمر: قدرت نیروی نظامی امارات به هیچ وجه قابل قیاس با ایران نیست


ادعای فاکس‌نیوز در باره «پیشرفت ۹۵ درصدی تفاهم اولیه بین ایران و آمریکا»