ویدیو و تصاویر؛ کشف مقر زیرزمینی جبهة النصره در سراقب

دوشنبه 21 بهمن 1398
05:47
ارتش سوریه یک مقر مستحکم زیر زمینی جبهة النصره را در شهر تازه آزاد شده سراقب در جنوب شهر ادلب کشف و ضبط کرد.

العالم - سوریه

واحدهای ارتش سوریه یک مقر زیرزمینی مستحکم تروریست‌های جبهه النصره را در شهر سراقب کشف و ضبط کردند.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) این مقر شامل چندین اتاق است که توسط یک شبکه پیچیده تونل در ارتباط هستند.

ارتش سوریه برای نخستین بار از سال 2011 در هجدهم بهمن ماه ۹۸ توانست شهر مهم سراقب در جنوب شرق استان ادلب(شمال غرب سوریه) را از اشغال تروریست‌ها خارج کند.

در شمال سراقب شهرهای مهمی مانند «تفتناز»، «بنش» و «آفس» و در جنوب آن «تل مریدخ» و «خان السبل» و در غرب آن شهرهای «سرمین» و «النیرب» قرار دارد و به ادلب می‌رسد. سراقب از طریق مسیر بین‌المللی «حلب-لاذقیه» به شهر «اریحا» نیز وصل می‌شود.

آزادسازی سراقب، باعث شد که مسیرهای امدادرسانی به تروریست‌ها بین شهرها و مناطق مذکور قطع شود. کما اینکه ارتش سوریه، از نظر آتشباری بر بزرگراه «دمشق-حلب» که در شمال سراقب قرار دارد، مسلط شد.

آزادسازی سراقب باعث تسهیل پیشروی نیروهایی می‌شود که از جنوب غرب حلب در حال ادامه عملیات هستند. بدین ترتیب، ارتفاعات «العیس» و شهرکهای اطراف آن، در تیررس، ارتش سوریه قرار می‌گیرد.

سراقب پس از معره النعمان دومین شهری است که ارتش سوریه از زمان ازسرگیری عملیات خود در چهارم بهمن ماه جاری، توانسته است آن را آزاد کند.

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت