چین ایفای نقش در سرقت اطلاعات آمریکایی‌ها را تکذیب کرد

سه شنبه 22 بهمن 1398
17:00
چین ایفای نقش در سرقت اطلاعات آمریکایی‌ها را تکذیب کرد پس از آنکه وزارت دادگستری آمریکا چند نظامی چینی را به سرقت اطلاعات آمریکایی‌ها متهم کرد، وزارت خارجه چین با رد این اتهامات، تأکید کرد که پکن خود قربانی سرقت و حملات سایبری آمریکاست.

وزارت خارجه چین روز سه‌شنبه ادعای آمریکا مبنی بر دست داشتن چین در سرقت اطلاعات میلیون‌ها نفر از مردم آمریکا را تکذیب کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «گنگ شوانگ» سخنگوی وزارت خارجه چین که در نشست خبری روزانه در پکن در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت پکن خود قربانی سرقت سایبری، جاسوسی و حملات سایبری آمریکا است و خواهان آن است که واشنگتن به چنین عملیات‌هایی پایان دهد.

وی تأکید کرد که دولت و ارتش چین به هیچ‌وجه در حملات سایبری برای سرقت اطلاعات آمریکایی‌ها نقش‌آفرینی نکرده است.

اظهارات شوانگ پس از آن مطرح می‌شود که وزارت دادگستری آمریکا روز دوشنبه علیه ۴ عضو ارتش آمریکا که مظنون به هک کردن سایت «Equifix» و سرقت اطلاعات شخصی ۱۴۵ میلیون آمریکایی هستند، طرح اتهام کرد.

«ویلیام بار» دادستان کل آمریکا در بیانیه‌ای گفت: «این نفوذی عامدانه و گسترده به اطلاعات خصوصی مردم آمریکا بود.»

«کریستوفر ری» رئیس اداره فدرال تحقیقات آمریکا (اف‌بی‌آی) روز جمعه در کنفرانس درباره تهدیدات چین مدعی شده بود: «چین پیشگام رویکرد گسترده‌ای در زمینه سرقت نوآوری‌ها شده است.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران