الجبیر: قتل خاشقچی اشتباهی بود که نباید رخ می‌داد

پنج‌شنبه 24 بهمن 1398
18:24
الجبیر: قتل خاشقچی اشتباهی بود که نباید رخ می‌داد عادل الجبیر وزیر مشاور دولت سعودی قتل روزنامه نگار معارض عربستان در کنسولگری کشورش در استانبول ترکیه را اشتباهی خواند که نباید رخ می‌داد.

العالم - عربستان سعودی

«عادل الجبیر» وزیر خارجه سابق عربستان که اکنون وزیر مشاور دولت سعودی است، قتل خاشقچی را اشتباهی خواند که نباید اتفاق می افتاد.

الجبیر در نشست خبری در حاشیه سفرش به «بخارست» پایتخت رومانی گفت: « قتل خاشقجی اشتباه توجیه‌ناپذیر بود و نباید اتفاق می‌افتاد. ما تحقیقاتی را انجام دادیم و این یک اقدام بی‌سابقه است».

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، خاشقچی مهر ماه سال گذشته برای انجام برخی امور اداری به کنسولگری عربستان در استانبول مراجعه کرد و در آن توسط یک جوخه ترور اعزامی از عربستان، کشته و جسدش مثله شد و هنوز هم پیدا نشده است.

اخیراً در عربستان سعودی حکم اعدام برای 5 نفر در پرونده قتل خاشچقی صادر شد و سه نفر دیگر نیز در این پرونده به زندان افتادند و دادگاه نیز سه نفر را از جمله «سعود القحطانی» دستیار وقت ولی‌عهد سعودی و «احمد عسیری» معاون وقت دستگاه اطلاعاتی این کشور را به دلیل ثابت نشدن جرمشان تبرئه و آزاد کرد.

این در حالی است که ترکیه گفته است که نتایج این دادگاه در خدمت عدالت نبوده و توهین به شعور هر ناظر منصفی است.

رسانه‌های آمریکایی هم پس از وقوع این حادثه گزارش دادند که ارزیابی آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) این است که قتل خاشقچی به دستور مستقیم «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی و تحت نظر «سعود القحطانی» از مشاوران ارشد بن‌سلمان، انجام گرفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا شد


هشدار سفارت ایران در اتریش درباره عواقب شدید هرگونه اقدام تحریک‌آمیز


دیدار مهدیه اسفندیاری با وزیر امور خارجه


پاکستان یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی را محکوم کرد


عفو بین الملل: ادامه تجارت اروپا با "اسرائیل" شرم آور است


بقائی: تصمیم قطعی برای شرکت یا عدم شرکت در مذاکرات پاکستان هنوز گرفته نشده است


پزشکیان: باید به جای رقابت‌های مخرب، رقابت در خدمت‌رسانی شکل بگیرد


الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا