هند سامانه دفاع هوایی از آمریکا می‌خرد

جمعه 25 بهمن 1398
02:22
هند سامانه دفاع هوایی از آمریکا می‌خرد در آستانه سفر رئیس جمهور آمریکا به هند، قرارداد فروش سامانه دفاع هوایی آمریکا به دهلی نو نهایی شد.

العالم-آمریکا

در آستانه سفر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به هند، وزارت خارجه آمریکا با فروش سیستم های یکپارچه تسلیحات دفاع هوایی به دهلی نو به ارزش 1.867 میلیارد دلار موافقت کرد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، هند پیشتر و در سال 2018 نیز قراردادی را با روسیه برای خرید 5 سامانه دفاع موشکی اس-400 امضا کرده بود.

این در حالی است که هند خود نیز در حال توسعه سامانه دفاع هوای بالستیک بوده و علاوه بر آن خواستار خرید سامانه تسلیحاتی دفاع هوایی یکپارچه از آمریکا بوده که روز 10 فوریه (20 بهمن) مورد تایید وزارت خارجه آمریکا قرار گرفت.

هند معتقد است با وجود تهدیدات از سوی پاکستان و همچنین هند، خرید سامانه دفاع هوایی از آمریکایی، پیشرفت چشمگیری در زمینه دفاع هوایی این کشور به شمار خواهد آمد.

«راجیو نایان» کارشناس مسائل دفاعی گفت که با وجود آنکه هند دارای سامانه های دفاع موشکی بالستیک و هوایی است اما همچنان خلأهایی وجود دارد و سامانه اس-400 و سامانه‌های دفاع هوایی آمریکا این شکاف را کاهش خواهند داد.

پیشتر رسانه‌های هندی گزارش داده بودند که برنامه دفاع هوایی داخلی این کشور تکمیل شده و طی سه تا چهار سال آینده در دهلی نصب خواهد شد تا پایتخت هند را از موشک‌های هسته‌ای و متعارف حفظ کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یمن چگونه با استراتژی «مجاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟


ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک