سعد الحریری پایان «تسویه ریاستی» را اعلام کرد

شنبه 26 بهمن 1398
11:02
سعد الحریری پایان «تسویه ریاستی» را اعلام کرد
رئیس جریان المستقبل لبنان در پانزدهمین سالروز ترور پدرش، پایان تفاهم انجام شده میان این جریان و جریان رئیس‌جمهور در سال 2016 را اعلام کرد.

العالم - لبنان

«سعد الحریری» رئیس جریان «المستقبل» لبنان در پانزدهمین سالروز ترور پدرش «رفیق الحریری» در چهارده فوریه سخنرانی کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری «آناتولی»، الحریری در سخنرانی خود پایان «تسویه ریاستی» سال ۲۰۱۶ با «میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان را اعلام کرد، به «جبران باسیل» وزیر خارجه سابق لبنان هجمه برد و وی را «رئیس در سایه» خواند.

وی گفت: رئیس‌جمهور میشل عون به میزان احترامش پیش من آگاه است اما متاسفانه به جایی رسیدم که ناچار شدم بگویم با دو رئیس‌ تعامل داشتم، رابطه با رئیس در سایه را برای حفظ ثبات (رابطه) با رئیس اصلی حفظ کردم.

لبنان دو سال و نیم با خلأ ریاستی روبرو بود تا اینکه در سال ۲۰۱۶ و در چهل و ششمین تلاش پارلمان لبنان برای انتخاب رئیس‌جمهور، با تفاهم حاصل شده میان احزاب لبنانی ، میشل عون با ۸۳ رأی به عنوان رئیس‌جمهور لبنان انتخاب شد؛ موضوعی که به تسویه ریاستی معروف است.

سعد الحریری در ادامه سیاست اسکان دائمی آوارگان را رد کرد و گفت، قانون اساسی لبنان مانع این امر است.

بر اساس آمار سازمان ملل تعداد آوارگان فلسطینی در لبنان حدود ۴۶۰ هزار نفر است که در ۱۲ اردوگاه مستقر هستند.

رئیس جریان المستقبل سپس بر بقای خود و جریانش تأکید کرد و گفت که استعفایش از نخست‌وزیری در راستای اجابت درخواست معترضان بوده است.

وی ادامه داد، جریان المستقبل از مطالبات تحرکات مردمی مبنی بر انتخابات زودهنگام حمایت می‌کند.

دعوت الحریری به انتخابات زودهنگام در حالی اعلام می‌شود که دولت جدید به ریاست «حسان دیاب» به تازگی تشکیل و از پارلمان رأی اعتماد گرفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


کمین حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی؛ تلفات ارتش اشغالگر در "علی‌الطاهر"


مدودف: تل‌آویو در پی نابودی توافق تهران و واشنگتن است؛ آمریکا در جنگ با ایران شکست خورد


قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره