پکن: شیوع ویروس کرونا بزودی به پایان خواهد رسید

شنبه 26 بهمن 1398
13:12
پکن: شیوع ویروس کرونا بزودی به پایان خواهد رسید
معاون وزیر خارجه چین در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ تاکید کرد که اپیدمی ویروس کرونا بزودی به پایان خواهد رسید.

العالم - آسیا

«کین گانگ» معاون وزیر خارجه چین امروز شنبه تاکید کرد که پکن مطمئن است که شیوع ویروس کرونا بزودی به پایان خواهد رسید و تاثیر آن بر اقتصاد چین موقتی است.

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، وی که در کنفرانس امنیتی مونیخ صحبت می‌کرد افزود: «اقتصاد چین تاثیر اپیدمی کرونا بر اقتصاد چین کوتاه مدت و موقتی خواهد بود».

گانگ همچنین گفت: «وقتی کرونا به پایان برسد، تقاضای سرکوب شده مصرف کننده بسرعت آزاد خواهد شد و اقتصاد چین دوباره با قدرت بازخواهد گشت».

اقتصاد چین از زمان شیوع ویروس کرونا، تعلیق تولیدات کارخانه‌ها در برخی استان‌های این کشور، کاهش شدید سفرهای تجاری و توریستی به این کشور و سقوط بازارهای بورس این کشور دچار افت شده است. با این حال دولت چین محرک‌های زیادی را به بازار تولیدی این کشور تزریق کرده است تا از تشدید عمق این بحران جلوگیری کند.

ویروس کرونا که از روزهای پایانی سال ۲۰۱۹ در چین شیوع پیدا کرد، طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۱۴۳ نفر دیگر را نیز به کام مرگ کشاند.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، کمیسیون ملی بهداشت چین بامداد امروز (شنبه) با اعلام خبر تلفات جدید، گفت تعداد کسانی که بر اثر ابتلا به ویروس «کووید۱۹» جان خود را از دست دادند، به ۱۵۲۳ نفر افزایش یافته است.

ویروس «کووید۱۹»، از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسه‌های هوایی شُش‌ها از مایع میان‌بافتی، اکسیژن کافی به فرد نمی‌رسد و در صورت عدم رسیدگی به‌موقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله آمریکا همزمان با تحرکات دیپلماتیک، باهدف تحریک کشورهای منطقه علیه ایران بود +فیلم


شیخ نعیم قاسم: توافق چارچوب بین مقامات لبنان و رژیم صهیونیستی اشتباه فاحش و گناه کبیره است


حمایت جهانی از غزه؛ گردشگران صهیونیست به یک غذاخوری در اسپانیا حمله کردند


درخواست عراق برای بازنگری در سهمیه‌های تولید نفت اوپک


واکنش اروپا به تهدید تعرفه‌ای ترامپ: سریع و قاطع پاسخ می‌دهیم


بازداشت ده‌ها نفر در اعتراضات ضد دولتی اندونزی


واکنش نبیه بری به توافق چارچوبی دولت لبنان و رژیم صهیونیستی: این فتنه است


مشارکت سازمان جهانی گمرک در برنامه‌های نوسازی گمرک ایران


توافقنامه بیروت با تل آویو درخدمت منافع رژیم اشغالگر است/ تغییر عرصه لبنان از مرحله رویارویی با اشغالگران به درگیری سیاسی داخلی


آتش سوزی مهیب در غرب آمریکا؛ وضعیت اضطراری در «یوتا» اعلام شد


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان