تظاهرات در بیروت در اعتراض به معامله ترامپ

شنبه 26 بهمن 1398
13:41
تظاهرات در بیروت در اعتراض به معامله ترامپ در ادامه موج محکومیت معامله ترامپ، شماری از شهروندان لبنانی با تجمع در خیابان الحمرا در بیروت اعلام کردند که مسأله فلسطین مهمترین مسأله جهان اسلام است.

العالم - لبنان

در این تجمع، "سماح مهدی"، عضو شورای عالی "حزب سوسیال ناسیونالیست سوری " در لبنان گفت: فلسطین مسأله اصلی در مبارزات کنونی است. این کشور هرگز ملک شخصی کسی نبوده است و هیچ کس در هر مقامی که باشد حق ندارد وجبی از خاک فلسطین را ببخشد.

"ابو عماد شاتیلا"، عضو کمیته خلق در اردوگاه مار الیاس هم تصریح کرد که دشمن جز با مقاومت از خاک ما بیرون نمی رود و تجربه جنوب لبنان گواه بر این حقیقت است. مقاومت ملی و قومی و اسلامی دشمن را مجبور به خروج از لبنان کرد. لذا این دشمن از خاک فلسطین هم فقط با مقاومت بیرون می رود. ما باید برگردیم و کشور خود را خاک فلسطین بنا کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد