در واکنش به جنایت الجوف

انصارالله: ائتلاف سعودی به کشتن غیرنظامیان عادت دارد

شنبه 26 بهمن 1398
14:08
انصارالله: ائتلاف سعودی به کشتن غیرنظامیان عادت دارد
سخنگوی جنبش انصارالله یمن در واکنش به حملات جنگنده‌های ائتلاف سعودی به استان «الجوف» که منجر به کشته شدن دستکم 40 تن و مجروحیت دهها نفر دیگر شد، گفت: ائتلاف متجاوز همیشه ضربات دردآور میدانی را با کشتن غیرنظامیان جواب می‌دهد.

العالم - یمن

«یوسف الحاضری» سخنگوی وزارت بهداشت یمن امروز (شنبه) اعلام کرد، برآوردهای اولیه حکایت از آن دارد که در پی حملات ائتلاف سعودی-آمریکایی به شهر «المصلوب» در استان «الجوف» یمن 4۰ تن کشته و تعدادی زخمی شده‌اند.

وی به شبکه «المسیره» گفت، پرواز گسترده جنگنده‌های ائتلاف بر فراز این منطقه مانع از بیرون کشیدن اجساد کشته‌ها و امدادرسانی به مجروحان می‌شود.

«محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله در واکنش به این موضوع در توییتر خود نوشت: ائتلاف سعودی-آمریکایی سبکسر مانند همیشه وقتی ضربات دردآوری در میدان‌های رویارویی نظامی دریافت می‌کند با گستاخی و حماقت به هدف گرفتن غیرنظامیان روی می‌آورد همانگونه که صبح امروز دهها غیرنظامی در شهر المصلوب استان الجوف شهید و زخمی شدند.

دبیرکل حزب «الامه» یمن هم اعلام کرد، پاسخ به این جنایت مانع از ارتکاب جنایت‌های دیگر علیه غیرنظامیان یمنی خواهد شد.

جنبش انصارالله یمن دیشب از سرنگونی یک فروند هواپیمای جنگی ائتلاف سعودی در آسمان استان الجوف واقع در شمال یمن خبر داده بود.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن گزارش داد یک فروند جنگنده «تورنادو» که در حال عملیات خصمانه بر فراز استان الجوف در یمن بود، ساقط شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت