روسیه از آغاز مجدد گشت‌زنی با ترکیه در شمال سوریه خبر داد

دوشنبه 28 بهمن 1398
23:30
روسیه از آغاز مجدد گشت‌زنی با ترکیه در شمال سوریه خبر داد وزارت دفاع روسیه می‌گوید گشت‌زنی مشترک میان نیروهای این کشور و ترکیه، دو هفته بعد از آنکه طرف ترکیه‌ای مشارکتش در آن را تعلیق کرد مجدداً آغاز شده است.

العالم - سوریه

وزارت دفاع روسیه امروز دوشنبه اعلام کرد گشت‌زنی مجدد نیروهای این کشور با نیروهای ترکیه در شمال سوریه خبر داد.

آغاز مجدد گشت‌زنی میان نیروهای دو طرف دو هفته بعد از آن صورت می‌گیرد که ترکیه مشارکتش را در این گشت‌زنی‌های مشترک تعلیق کرده بود.

«اولگ زوراولوف»، رئیس مرکز آشتی سوریه در وزارت دفاع روسیه گفت پلیس نظامی روسیه به گشت‌زنی در مسیر ترکیه- سوریه در چندین مسیر در استان‌های حلب، حسکه و رقه ادامه می‌دهد.

او خاطرنشان کرد گشت‌زنی در ترکیه به صورت مشترک با نظامیان ترکیه انجام شده است. این مقام نظامی روسیه گفت: «یک گشت زنی مشترک دیگر بین روسیه و ترکیه در استان حسکه انجام شده است.»

واحد گشتی مشترک میان روسیه و ترکیه نخستین مأموریت‌های خودش را از آبان‌ماه سال جاری در شمال شرقی سوریه و در نزدیکی مرز ترکیه آغاز کرده بود.

انجام این گشت‌زنی‌ها بخشی از توافق میان آنکارا و مسکو برای ایجاد منطقه حائل در شمال سوریه هستند.

ترکیه و روسیه بعد از گفت‌وگوهای میان روسای جمهور دو کشور در ماه اکتبر، یک یادداشت تفاهم مشترک در این خصوص امضا کردند.

یکی از مفاد این یادداشت تفاهم انجام گشت‌زنی‌های مشترک است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار نخست‌وزیر پاکستان با قالیباف


برگزاری نشست سه جانبه ایران، آمریکا و قطر


گرافیک | هلاکت ۳۶ نظامی اسرائیلی از آغاز درگیری‌ها با حزب‌الله در لبنان


شهادت ۹ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه


رونق دوباره تجارت دریایی ایران در خلیج فارس


جزییات روند آزادسازی پول‌های بلوکه شده/ تکذیب خرید کالاهای آمریکایی


عبور ۸۰ هزار زائر از مرز مهران


اظهارات کارشناس سیاسی درباره ماهیت اختلافات بین آمریکا و رژیم صهیونیستی


پزشکیان: وحدت و انسجام داخلی، دشمن را به تسلیم و پذیرش حقوق ملت ایران واداشت


تشریح برنامه دیدار‌های امروز هیئت مذاکره کننده ایران