آمریکا 'روس‌نفت' را این بار به بهانه ونزوئلا هدف تحریم قرار داد

سه شنبه 29 بهمن 1398
22:13
آمریکا 'روس‌نفت' را این بار به بهانه ونزوئلا هدف تحریم قرار داد وزارت خزانه‌داری آمریکا از تحریم یکی زیرمجموعه‌های بزرگترین شرکت نفتی دولتی روسیه به بهانه دور زدن تحریم‌های ایالات متحده علیه ونزوئلا خبر داد.

العالم - آمریکا

دولت آمریکا سه‌شنبه شب به وقت تهران یکی از زیرمجموعه‌های بزرگترین شرکت نفتی دولتی روسیه را به بهانه کمک به دولت قانونی ونزوئلا تحریم کرد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، وزارت خزانه‌داری آمریکا شرکت «روس‌نفت تریدینگ اس اِی» و «دیدیر کاسیمیرو» معاون شرکت روس‌نفت را تحریم کرده است.

بر اساس اعلام خزانه‌داری آمریکا، از این پس هر فرد یا شرکتی که با این شرکت مراوده مالی داشته باشد، در معرض تحریم قرار می‌گیرد.

دولت آمریکا مدعی شده است که شرکت روس‌نفت از عاملان اصلی دور زدن فشارهای واشنگتن بر دولت ونزوئلا بوده است.

یک مقام آمریکایی در توجیه تحریم این شرکت روسی گفت: «این واکنشی به نقش محوری فزاینده شرکت روس‌نفت در رابطه با ونزوئلا بود.»

این مقام آمریکایی همچنین مدعی شد که این شرکت روسی بیش از نیم میلیون نفت از ونزوئلا وارد می‌کرده و به شکلی فعال تحریم‌های آمریکا را دور می‌زده است. مقامات کاخ سفید اوائل ماه جاری میلادی اعلام کرده بودند که تحریم این شرکت نفتی دولتی روسی را مد نظر دارند.

یک مقام آمریکایی هم گفته است که تحریم این شرکت روسی به درخواست شخص «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا انجام گرفته است.

دولت آمریکا مدت‌هاست که به هدف سرنگون ساختن دولت «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری قانونی ونزوئلا تحریم‌هایی را وضع کرده و کشورهاییی همچون کوبا و روسیه را که با ونزوئلا همکاری تجاری دارند، تحت فشار قرار می‌دهد.

آمریکا که رقیب اصلی روسیه در تأمین انرژی اروپا به شمار می‌آید، پیش از این هم روس‌نفت را به دلیل پرونده اوکراین تحریم کرده و کشورهای اروپایی را برای توقف واردات نفت و گاز از روسیه تحت فشار قرار داده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست


قدردانی وزارت اطلاعات از مجاهدت سپاهیان اسلام در جنگ


قدردانی وزیر خارجه از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا


بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر


ادای احترام و رژه‌ متفاوت کاروان ورزشی ایران در افتتاحییه بازی های ساحلی آسیا


شهادت ۲ تن و زخمی شدن ۴ نفر در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفت‌وگوی وزیران امور خارجه ایران و سریلانکا


فرمانده نیروی زمینی ارتش: هرگونه تعرض با پاسخ پشیمان‌کننده همراه است


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا