تجمع اردنی‌ها مقابل سفارت واشنگتن در اعتراض به «معامله قرن»

جمعه 2 اسفند 1398
17:48
تجمع اردنی‌ها مقابل سفارت واشنگتن در اعتراض به «معامله قرن»
صدها اردنی امروز برای چهارمین هفته متوالی، در اعتراض به طرح آمریکایی موسوم به «معامله قرن» مقابل سفارت آمریکا در اردن تجمع کردند.

العالم - اردن

صدها نفر از مردم اردن در امان پایتخت این کشور امروز پس از اقامه نماز جمعه، از مقابل مسجد ابو ایوب الانصاری به سمت میدان نزدیک به سفارت آمریکا راهپیمایی کردند.

این تجمع اعتراض‌آمیز بنا به دعوت «ائتلاف ملی برای مقابله با معامله قرن» و با شعار «امان برادر قدس است»، برگزار شد.

در این تجمع اعتراض‌آمیز که برای چهارمین هفته متوالی برگزار شد، شماری از رهبران جنبش‌های اسلامی و حزبی از جمله «مراد العضایله» دبیرکل حزب جبهه عمل اسلامی شاخه سیاسی گروه اخوان‌المسلمین و «ثابت العساف» از رهبران این حزب مشارکت داشتند.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، شرکت‌کنندگان در این تجمع اعتراض‌آمیز پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن‌ها نوشته شده بود: «معامله قرن باید باطل شود»، «مخالف هر گونه عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی هستیم»، «هرگز شریک جرم رژیم اشغالگر نخواهیم بود».

معترضان همچنین شعار می‌دادند: «امروز به اینجا آمده‌ایم تا صدای خود را به آمریکایی‌ها برسانیم، ای سفیر آمریکا صدای ما را از امان به رهبر ترسو و بزدلت برسان».

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ۲۸ ژانویه گذشته در یک کنفرانس مشترک با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، طرح موسوم به معامله قرن را رونمایی کرد.

این طرح بر اصل تشکیل دولت فلسطین تنها در بخش‌‌هایی از اراضی اشغالی سال ۱۹۶۷ و سیطره کامل رژیم صهیونیستی بر شهر قدس به عنوان پایتخت این رژیم تأکید کرد.

در این طرح همچنین سیطره رژیم صهیونیستی بر منطقه الأغوار، بحرالمیت، مناطق در جنوب کرانه باختری و شهرک‌های صهیونیستی واقع در اراضی اشغالی فلسطین را به رسمیت می‌شناسد.

طرح مذکور همچنین پیشنهاد می‌کند که پایتخت فلسطین دولت یکی از روستاهای قدس شرقی باشد و ارتباط کرانه باختری و نوار غزه نیز از طریق تونل زیرزمینی برقرار شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا شد


هشدار سفارت ایران در اتریش درباره عواقب شدید هرگونه اقدام تحریک‌آمیز


دیدار مهدیه اسفندیاری با وزیر امور خارجه


پاکستان یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی را محکوم کرد


عفو بین الملل: ادامه تجارت اروپا با "اسرائیل" شرم آور است


بقائی: تصمیم قطعی برای شرکت یا عدم شرکت در مذاکرات پاکستان هنوز گرفته نشده است


پزشکیان: باید به جای رقابت‌های مخرب، رقابت در خدمت‌رسانی شکل بگیرد


الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا