شناسایی ۲ مورد جدید ابتلا به کرونا در امارات

جمعه 2 اسفند 1398
21:55
شناسایی ۲ مورد جدید ابتلا به کرونا در امارات وزارت بهداشت امارات متحده عربی روز جمعه از شناسایی ۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.

العالم - آسیا

به گزارش خبرگزاری رسمی امارات متحده عربی (وام)، وزارت بهداشت امارات افزوده است: یک مرد فیلیپینی ۳۴ ساله و یک مرد بنگلادشی ۳۹ ساله به ویروس کرونا مبتلا شدند که وضع عمومی آنها خوب گزارش شده است.

بر اساس این گزارش، این ۲ فرد با یک شهروند چینی در تماس بودند که پیش از این به ویروس کرونا مبتلا شده بود.

پیش‌تر مقام‌های اماراتی اعلام کرده بودند که ۱۱ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند که سه نفر از آنها بهبود یافته‌اند.

کشورهای ژاپن و کره جنوبی و سنگاپور به ترتیب با ۷۲۷ و ۲۰۸ و ۸۶ مورد ابتلا در رده‌های بعدی بیشترین مبتلایان در خارج از چین قرار دارند و در ژاپن سه نفر و در کره جنوبی ۲ نفر فوت کرده‌اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم