سومین سکوی فاز ۱۳ پارس جنوبی نصب شد

دوشنبه 5 اسفند 1398
11:04
سومین سکوی فاز ۱۳ پارس جنوبی نصب شد سومین سکوی برداشت گاز طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی با ظرفیت برداشت روزانه ۱۴.۲ میلیون متر مکعب گاز غنی در خلیج فارس نصب شد.

العالم - ایران

سکوی اصلی ۱۳A ، سومین سکوی فاز ۱۳ پارس جنوبی، صبح امروز (دوشنبه، ۵ اسفندماه) توسط شناور نصاب HL-۵۰۰۰ در بلوک گازی این طرح نصب شد.

این سازه به همراه سکوی اقماری ۱۳C با ۹۸ درصد پیشرفت عملیات ساخت در یارد صنعتی شرکت صنایع دریایی ایران (صدرا) در بوشهر، اواخر بهمن ماه به روش کشیدن (Push Pull) بر روی شناور FLB۱۲۴ بارگیری شدند.

مجری طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی با اشاره به انتقال همزمان این دو سکو به خلیج فارس در هفته گذشته گفت: این عملیات پیچیده و حساس، پس از پایدار شدن شرایط جوی در دریا با رعایت دقیق اصول ایمنی و به منظور شتاب بخشیدن به برنامه برداشت گاز غنی از مرحله دوم فاز ۱۳ پارس جنوبی اجرایی شد.

پیام معتمد، به مقدمات آماده سازی نصب سکوی ۱۳A اشاره کرد و گفت: پس از قرار گرفتن شناور نصاب در موقعیت مخزن و حضور تیم های اجرایی، مراحل آماده سازی جکت و نصب کیسون به پایان رسید واین سکوی ۲۵۰۰ تنی بر روی چهارپایه خود قرار گرفت.

وی با بیان اینکه به زودی عملیات انتقال و نصب سازه های جانبی این سکو شامل مشعل (flare) و پل ارتباطی آغاز می شود، افزود: پس از پایان عملیات نصب متعلقات، فعالیتهای مربوط به اتصال چاه ها به سکو (Hook up) و راه اندازی، آخرین اقدامات در جهت تکمیل و بهره برداری از سکوی ۱۳A خواهد بود.

مجری طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی از نصب آخرین سکوی این فاز در روزهای اینده خبر داد و گفت: با تکمیل عملیات راه اندازی و بهره برداری از این سکو با احتساب سکوی ۱۳A، روزانه ۲۸ میلیون متر مکعب به برداشت گاز غنی از میدان گازی پارس جنوبی اضافه شده که برابر با نیمی از ظرفیت تولید اسمی تعیین شده برای طرح توسعه فاز ۱۳ است.

معتمد با اشاره به تولیدی شدن دو سکوی ۱۳B و ۱۳D این طرح در سال ۹۷ گفت:با احتساب تولیدی شدن چهار سکوی گازی تکمیل عملیات حفاری و بهره برداری از خطوط لوله اصلی و درون میدانی این سکوها، ظرفیت تولید گاز غنی در این طرح به روزانه ۵۶ میلیون متر مکعب در روز می رسد.

طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی با هدف تولید روزانه ۵۶ میلیون مترمکعب گاز غنی، ۷۵ هزار بشکه میعانات گازی، ۴۰۰ تن گوگرد و سالانه یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن گاز مایع و یک میلیون تن گاز اتان طراحی شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


سرگردانی صهیونیست‌ها در دوگانه «رویارویی با ایران» و «فرسایش جنگ‌های بی‌پایان»


رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت