۳ بیمار مبتلا به کرونا در ایران بهبود یافتند

دوشنبه 5 اسفند 1398
11:52
۳ بیمار مبتلا به کرونا در ایران بهبود یافتند مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت از از بهبود وضعیت ۳ بیمار مبتلا به کرونا و انتقال آن‌ها از آی‌سی‌یو به بخش خبر داد.

العالم - ایران / علمی

کیانوش جهانپور، مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت با اشاره به وضعیت سلامتی ۳ بیمار مبتلا به کرونا اظهار کرد: یک بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری بهبود یافته است؛ همچنین یک بیمار در بیمارستان فیروزگر و یک بیمار در اراک که شرایط مطلوبی نداشته اند، خوشبختانه از آی. سی. یو به بخش انتقال داده شده و اکنون حال عمومی بیماران خوب است.

او در پاسخ به این سوال که این بیماران همانند مبتلایان چینی، بعد از بهبود مجدد، به کرونا ویروس مبتلا می‌شوند یا خیر بیان کرد: این یک بیماری نوپدید است، بنابراین بررسی‌ها و تحقیقات محققان نشان می‌دهد که این بیماری، چرا و چگونه می‌تواند، بازگردد.

خبرنگاران

0% ...

آخرین اخبار

اژه‌ای: اتحاد ملی و صدای واحد ملت، دشمن را مستأصل کرده است


بقائی: روابط ایران - عمان ممتاز و نمونه است


ایران تحت فشار، تهدید و محاصره مذاکره نخواهد کرد


تروریست جیش الظلم به دار مجازات آویخته شد


تظاهرات صهیونیست‌ها علیه نتانیاهو در تل آویو


تیراندازی در نزدیکی ضیافت خبرنگاران کاخ سفید؛ ترامپ مجبور به ترک محل شد


جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر