نتانیاهو غزه را تهدید کرد

دوشنبه 5 اسفند 1398
17:23
نتانیاهو غزه را تهدید کرد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تلاش برای فرار از پرونده‌های متعدد فساد مالی غزه را تهدید کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از آناتولی، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی تکراری نوار غزه را به جنگ تهدید کرد.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که از سویی به دلیل پرونده‌های متعدد فساد مالی و از سوی دیگر به منظور پیروزی در انتخابات آتی پارلمان این رژیم تحت فشار بوده و به دنبال جلب رضایت شهرک نشینان است، در این باره گفت: ما در حال آماده شدن برای جنگ هستیم. ما برای شروع جنگ با غزه عجله نداریم؛ اما حماس باید درک کند که ممکن است هر لحظه این اتفاق بیافتد.

گفتنی است، رسانه‌های صهیونیستی شب گذشته از حملات موشکی از سوی غزه به سمت شهرک‌های صهیونیست نشین مجاور این منطقه خبر دادند. رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که آژیر خطر در شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف غزه به صدا درآمده است.

بر اساس اعلام رسانه‌های صهیونیستی، ۲۰ راکت از سوی نوار غزه به سمت شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک شده بود.

این در حالیست که گروه‌های مقاومت فلسطین پیشتر به رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند که به جنایت‌های رژیم اشغالگر قدس قاطعانه واکنش نشان خواهند داد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

اروپا به دنبال «تسکین فوری» بحران قیمت انرژی


مقاومت عراق در بالاترین سطح از آمادگی قرار دارد


راهکار ترامپ برای بحران خودکشی کهنه‌سربازان آمریکایی


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد