کویت جشن‌های روز ملی خود را به خاطر کرونا لغو کرد

سه شنبه 6 اسفند 1398
01:31
کویت جشن‌های روز ملی خود را به خاطر کرونا لغو کرد دولت کویت به خاطر وجود موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور، برگزاری جشن‌های روز ملی کویت را تا اطلاع ثانوی لغو کرد.

العالم - آسیا

به گزارش شامگاه دوشنبه خبرگزاری رسمی کویت، در بیانیه هیأت وزیران این کشور آمده است: شرایط ویژه کنونی، اتخاذ تدابیر ویژه ای را برای محافظت از سلامتی شهروندان کویتی می طلبد.

در ادامه این بیانیه آمده است: هیأت وزیران تصمیم گرفته تا تمامی فعالیت های ملی و مردمی را برای روز ملی کویت تا اطلاع ثانوی تعلیق کند.

دولت کویت پیش‌تر ابتلای ۳ نفر به ویروس کرونا در این کشور را تأیید کرده بود. در میان مبتلایان به ویروس کرونا در کویت، یک تبعه عربستان سعودی نیز حضور دارد.

همچنین سازمان هواپیمایی کویت اعلام کرد که تمامی پروازها از مبداء عراق و بالعکس ممنوع است.

دولت کویت همچنین روز دوشنبه گذرگاه مرزی «صفوان» با عراق را بست.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.