تقلای ترامپ برای تقلیل سطح انتشار ویروس کرونا در آمریکا

پنج‌شنبه 8 اسفند 1398
04:40
تقلای ترامپ برای تقلیل سطح انتشار ویروس کرونا در آمریکا رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پس از افشا شدن ثبت 60 مورد از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور و انتقادات سناتورهای آمریکایی از بی اعتنایی دولت آمریکا به شیوع کرونا، اعلام کرد که «سطح انتشار این ویروس بسیار پایین است».

العالم-آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه به وقت تهران در سخنانی به انتقادات سناتورها از بی توجهی دولت آمریکا به شیوع ویروس کرونا واکنش نشان داد و سطح شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا را «خیلی پایین» توصیف کرد.

ترامپ مدعی شد: سطح انتشار کروناویروس در آمریکا بسیار پایین است و تنها 15 نفر مبتلا به این ویروس شدند که هشت نفر از آنها از بیمارستان راهی منازلشان شدند.

وی ضمن تقلای زیاد برای تقلیل تلفات ویروس کرونا افزود: با اقداماتی که دولت انجام داده است، خطر ابتلا به این ویروس برای آمریکایی‌ها اندک است.

ترامپ با ادعای اینکه آمریکا در میان کشورهای جهان رتبه نخست آمادگی برای مقابله با کرونا را دارد، افزود: مایک پنس معاون خود را به عنوان مسئول همکاری با پزشکان برای پیگیری ویروس کرونا اعلام خواهم کرد.

مایک پنس معاون دونالد ترامپ نیز در تایید حرف رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که تعداد مبتلایان به این ویروس بسیار اندک است.

این در حالی است که شبکه خبری «سی ان ان» آمریکا چهارشنبه شب از ثبت 60 مورد از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.

طی روزهای اخیر تعدادی از نمایندگان کنگره آمریکا از جمله سناتور «چاک شومر» رهبر دموکرات‌های سنا از سردرگمی دولت این کشور در مقابله با ویروس کرونا به‌شدت انتقاد کرده‌اند.

سناتور چاک شومر روز گذشته در گفتگو با خبرنگاران ضمن انتقاد از بی‌اعتنایی دولت ترامپ به شیوع روزافزون ویروس کرونا در آمریکا اعلام کرد: «وقتی شما رئیس جمهوری را در رأس قدرت دارید که به دانش بدبین است و به کارشناسان اهانت می‌کند و شواهد نادرست ارائه می‌کند این موضوع سبب می‌شود که به‌فکر آمادگی نهادها و سازمان‌ها نباشد.»

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


بیانیه ستاد حقوق بشر در محکومیت اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره دارایی‌های ایران


قائم‌پناه: دارایی‌های بلوکه‌شده ایران به صورت کامل و تدریجی آزاد می‌شود


تسریع احداث قطعه‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی ایران با حضور متخصصان روسی


ابعاد و ضوابط مذاکره با "دشمن"؛ تحلیل سیاسی از سخنان اخیر رهبر انقلاب اسلامی


ایران و قزاقستان دو سر پل ترانزیت


حمایت کشور‌های عضو شانگهای از حاکمیت و تمامیت ارضی ایران


جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره