مصوبات جلسه مقابله با ویروس کرونا | پیشنهاد ستاد مدیریت کرونا در تهران درباره "پادگان‌ها" و "زندان‌ها"/ مرخصی‌های مدیران ارشد تهران تا اطلاع ثانوی لغو شد

پنج‌شنبه 8 اسفند 1398
12:53
مصوبات جلسه مقابله با ویروس کرونا | پیشنهاد ستاد مدیریت کرونا در تهران درباره فرمانده مقابله با کرونا در استان تهران، مصوبات ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران را اعلام کرد.

العالم - ایران / سیاسی

ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران امروز با حضور علیرضا زالی، رییس ستاد و محسنی بندپی استاندار تهران تشکیل جلسه داد.

زالی با اشاره به برگزاری این جلسه، درباره مصوبات آن گفت: با هماهنگی بین استانداری و مجموعه دستگاه‌های بهداشت و درمان مستقر در تهران شاهد انسجام دستگاهی در این امر هستیم و با استمرار این وحدت رویه شاهد پیشرفت در مبارزه و فائق آمدن بر این ویروس خواهیم بود.

** مرخصی‌های مدیران ارشد استان تهران تا اطلاع ثانوی لغو شد

وی با اشاره به مصوبات جلسه برگزار شده، گفت: هم افزایی و انسجام و گسترش وحدت رویه راهبردی بین کلیه دستگاه‌های اجرایی در مدیریت استان تهران مصوب شد. همچنین کلیه مرخصی‌های مدیران ارشد استان تهران تا اطلاع ثانوی لغو شد. همچنین مصوب شد کلیه دستگاه‌های اجرایی اقدامات به عمل آمده، پیشنهادات و اقدامات فراسو در روزهای آتی را در اسرع وقت به ستاد اعلام کنند که در کنار بخش‌های راهبردی، کلیه ظرفیت سازی فعالیت‌های اجرایی و آتی دستگاه‌های اجرایی تببین و شفاف سازی شود و از هر گونه تداخل ممانعت به عمل آید.

** پیشنهاد تعطیلی موقت نماز جمعه کلانشهر تهران و شهرستان‌های تابعه

به گفته وی، پیشنهاد تعطیلی موقت نماز جمعه کلانشهر تهران و سایر شهرستان‌های تابعه استان تهران، پیشنهاد تعطیلی موقت اماکن زیارتی مشتمل بر بقاع متبرکه و امام زادگان در سطح استان تهران تا اطلاع ثانوی، پیشنهاد تعطیل موقت برگزاری نماز جماعت در مساجد سطح استان تهران، استمرار تعطیلی مدارس و مراکز آموزش عالی در سطح استان تهران با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعطیلی کنسرت‌ها، سینماها، تئاترها، تالارها، سالن های اجتماعات، مکان‌های برگزاری مراسم جشن و تشریفاتی در سطح استان تهران تا اطلاع ثانوی از دیگر مصوبات این ستاد بود.

وی با بیان اینکه هر گونه زمینه تجمع در ابعاد مختلفی که فکر می‌کنیم منجر به سرایت و گسترش پیشرونده ویروس باشد، پیشنهاد ستاد آن بود که متوقف شود و به حداقل زمان رسانده شود، افزود: همچنین در ستاد مصوب شد که کلیه دستگاه‌های اجرایی کارکنان در معرض خود را شناسایی کنند و با استفاده از آموزش‌های بهداشتی و درمانی به گونه‌ای عمل کنند که این افراد در معرض خطر، کاهش ساعت کاری و یا مرخصی اجباری برایشان تدارک دیده شود. به طور خاص برای جانبازان شیمیایی کارکنان مستقر در تهران نیز کلیه دستگاه‌های اجرایی موظف شدند در قالب مرخصی‌های اجباری بدون احتساب سنواتی مرخصی‌شان، اقدام کنند؛ چراکه آسیب‌پذیر هستند.

زالی ادامه داد: در بحث استفاده از ظرفیت‌های کلیه دستگاه‌های اجرایی برای آموزش همگانی و افزایش ارتقای سلامت قرار شد کلیه دستگاه‌ها در تهران که خود واجد مجموعه بهداشتی درمانی هستند مانند شهرداری، بانک‌ها، صنعت نفت و تامین اجتماعی و ... مجموعه کلینیک‌ها و خدمات سرپایی خود و بعضا خدمات درمانی را با تصویب ستاد بحران در اختیار این ستاد قرار دهند تا در زمینه بیماریابی، آموزش همگانی، غربالگری و کاهش بار مراجعات درمانی عمل شود. استاندار تهران تاکید داشتند اقدامات کامل حفاظتی و حمایتی و تشویقی برای پزشکان و کارکنان و افراد دلسوزی که در خط مقدم عرصه بهداشت و درمان فعالیت می‌کنند به طور ویژه دیده شود.

وی گفت: بحث تامین اعتبارات مکفی و مورد لزوم استان تهران و استفاده از مبادی اعتباری مکفی برای مالی نوینی که متوجه استان تهران است نیز مورد توجه قرار گرفت.

** غربالگری و دادن مرخصی به مجرمین کیفری

زالی ادامه داد: پیشنهاد دیگر این ستاد آن بود که قوه قضاییه در مورد زندانیانی که در استان تهران هستند با غربالگری و طبقه‌بندی که در مورد جرم‌های کیفری انجام می‌دهند، به شرط صدور گواهی صحت توسط مبادی بهداشت و درمان درون زندان‌ها، اجازه مرخصی به زندانیان داده شود تا بار قابل توجهی از این تجمعات کم شود.

وی همچنین درباره پادگان‌ها گفت: خوشبختانه اقدامات خیلی خوبی توسط واحدهای نظامی در سطح تهران انجام شده است. در مورد پادگان‌ها که محل تجمع است تاکید بر ارایه خدمات پیشگیرانه و بهداشتی و حفاظتی به خصوص در خصوص تنظیف پتوها و ملحفه‌ها و به خصوص بهداشت فردی سربازان است که باید انجام شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره ویروس کرونا جدید تاکید کرد: این ویروس رفتار ناشناخته و پیچیده‌ای دارد؛ ویروس چموشی است که فقط با آموزش و رفتار انسانی می‌توان حلقه و سیکل آن را متوقف کرد. بنابراین توصیه اکید ما آن است که مردم به بهداشت فردی خود توجه کنند و واقعا از ترددهای غیرضرور اجتناب شود. اگر امروز برای سلامتی مردم تعطیلی برخی از مدارس و آموزش عالی را می‌دهیم، برای این است که مردم در منزل بمانند. این ویروس در ترددهای سفر و در برودت امکان بقای بیشتری دارد و بنابراین احتمال آسیب‌پذیری برای افرادی که مسافرت را به عنوان گزینه تعطیلات استفاده می‌کنند، وجود دارد.

همچنین محسنی بندپی – استاندار تهران نیز با اشاره به این جلسه دو ساعت و نیمه گفت: با توجه به اهمیت موضوع کرونا و حساس بودن کلانشهر تهران و استان تهران در رابطه با برخورد همه جانبه در ابعاد پیشگیرانه، غربالگری، شناسایی، درمان، آموزش و اطلاع‌رسانی به شهروندان، جلسه فوق‌العاده‌ای امروز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شد.

وی گفت: کلیات این جلسه آن بود که از همه ظرفیت‌های بین بخشی برای مبارزه با این ویروس استفاده شود و انسجام بخشی خوبی در این زمینه داشته باشیم تا به این ترتیب بتوانیم در ابعاد مختلف مبارزه همه جانبه با این ویروس که تقریبا شیوعش از حالت نرمال بیشتر است را در استان تهران شاهد باشیم.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


سرگردانی صهیونیست‌ها در دوگانه «رویارویی با ایران» و «فرسایش جنگ‌های بی‌پایان»


رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


ترکیه خطاب به نتانیاهو: متهمان نسل‌کشی نمی‌توانند درس اخلاق بدهند


پژوهشگر عرب: پاسخ نظامی ایران به آمریکا، ترامپ را ناکام گذاشت


وزیران خارجه پیمان امنیت جمعی: اقدامات نظامی یکجانبه مغایر با حقوق بین‌الملل است


پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی ارتحال مرجع عالی‌قدر، آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض (طاب ثراه)


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت