معاون پارلمانی رئیس‌جمهور:

با موافقت رهبر انقلاب 'کشاورز' فعلاً سرپرست وزارت جهاد کشاورزی است

شنبه 10 اسفند 1398
12:31
با موافقت رهبر انقلاب 'کشاورز' فعلاً سرپرست وزارت جهاد کشاورزی است حسینعلی امیری گفت: رئیس‌جمهور در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب، موافقت ایشان برای ادامه سرپرستی کشاورز تا زمان کسب رای اعتماد وزیر جدید جهاد کشاورزی را کسب کرد.

العالم - ایران

حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: رئیس جمهور طی نامه ای از مقام معظم رهبری موافقت ایشان برای ادامه سرپرستی کشاورز تا زمان کسب رای اعتماد وزیر جدید جهاد کشاورزی را کسب کرده اند.

امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به زمان رای اعتماد وزیر جدید جهادکشاورزی اظهار کرد: تا موعد قانونی برای کسب رای اعتماد وزیر جدید جهاد کشاورزی، عباس کشاورز سرپرست قانونی این وزارتخانه است.

وی ضمن اشاره به قانونی بودن ادامه سرپرستی عباس کشاورز افزود:آقای خاوازی طی هفته گذشته به عنوان وزیر پیشنهادی برای وزات خانه جهاد کشاورزی از سوی رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی معرفی شده است؛ بر اساس قانون اساسی چنانچه وزارت خانه ای به هر دلیل فاقد وزیر باشد رئیس جمهور میتواند به مدت سه ماه وزراتخانه مذکور را را با سرپرست اداره کند معاون پارلمانی رییس جمهور اشاره کرد مجلس شورای اسلامی روز دوشنبه ۱۲ اسفند را برای رسیدگی به رای اعتماد مجلس شورای اسلامی برای اقای خاوازی تعیین کرده است در این روز انشاالله اقای رییس جمهور برای دفاع از ایشان و برنامه پیشنهادی و در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است