دو نیروی اطلاعاتی ارتش لبنان ترور شدند

شنبه 10 اسفند 1398
16:42
دو نیروی اطلاعاتی ارتش لبنان ترور شدند
تیراندازی افراد ناشناس به خودروی دو نیروی اطلاعاتی ارتش لبنان نزدیک مرز با سوریه، یک کشته و یک مجروح بر جا گذاشت.

العالم - لبنان

لبنان از ترور دو عضو دستگاه اطلاعاتی ارتش این کشور در الهرمل در استان البقاع در شمال لبنان نزدیک مرز با سوریه خبر داد.

خبرگزاری ملی لبنان اعلام کرد: «افراد ناشناس سوار بر یک دستگاه خودروی بی ام وی بدون پلاک یک دستگاه خودروی مرسدس بنز را در منطقه الکروم شهر الهرمل تعقیب کردند و سپس به سمت دو سرنشین آن تیراندازی کردند که سپس معلوم شد این دو نفر از نیروهای اطلاعات ارتش بودند».

بر اثر این حادثه یکی از دو نیروی اطلاعات ارتش لبنان در دم کشته شد و دیگری هم مجروح شده که توسط صلیب سرخ به بیمارستان العاصی در الهرمل منتقل شد

این نخستین بار نیست که حمله مسلحانه به کادر ارتش لبنان در منطقه الهرمل در نزدیکی مرز سوریه ثبت شده است. جایی که گذرگاه امن برای تجارت غیرقانونی اسلحه و مواد مخدر آن به سوریه تلقی می‌شود. دو سرباز ارتش لبنانی در نُه فوریه کشته شدند و سه نفر دیگر در حین تعقیب و گریز یک فرد تحت تعقیب دستگاه امنیتی در الهرمل، زخمی شدند.

دو سرباز دیگر ارتش لبنان هم در عین یک عملیات دیگر تعقیب و گریز که به تیراندازی میان آنها با فرد فراری منجر شد کشته شده و سه سرباز دیگر زخمی شدند.

واحدهایی نظامی از ارتش لبنان یک حصار امنیتی را در اطراف الهرمل برای پیگرد عاملان تیراندازی امروز و بازداشت آنها ایجاد کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه شماره ۳ ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای‌ (ره)


سی‌ان‌ان: جنگ با ایران مخازن حیاتی نفت آمریکا را به مرز بحران رساند


بحران در اردوگاه صهیونیست‌ها؛ آیزنکوت نتانیاهو را ناکام و بن‌گویر را فاشیست خواند


گزارش العالم از ویرانی زیرساخت های صور تا شکست پروژه کوچ اجباری


آیت الله آملی لاریجانی: خون شهدای جنگ ۱۲ روزه منجر به تقویت وحدت ملی شد


کارشناسان چینی: تفاهم احتمالی ایران و آمریکا راه را برای کاهش تنش هموار می‌کند


مقام امنیتی عراقی از تحرکات مخفیانه حزب بعث در استان بصره خبر داد


کاهش بهای نفت در پی خوش‌بینی نسبت به توافق ایران و آمریکا


جنگی که جایگاه آمریکا را فرسود؛ توافق با ایران هم واشنگتن را نجات نمی‌دهد


تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف لبنان