عباس: تا معامله قرن هست به میز مذاکره بازنمی‌گردیم

دوشنبه 12 اسفند 1398
08:48
عباس: تا معامله قرن هست به میز مذاکره بازنمی‌گردیم با وجود تأکید گروه‌های مقاومتی فلسطین بر بی‌فایده بودن مذاکره بویژه پس از اتفاقات اخیر، رئیس تشکیلات خودگردان بار دیگر به این گزینه اصرار کرد اما گفت، وقتی مذاکره می‌کند که «معامله قرن» کنار رفته باشد.

العالم - فلسطین اشغالی

«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد، مذاکرات را تنها با نظارت کمیته چهارجانیه –شامل آمریکا، روسیه، اتحادیه اروپا و سازمان ملل- و بر اساس قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی می‌پذیرد.

بر اساس گزارش «فلسطین الان»، عباس ادامه داد: آمریکا خواهان صلح در منطقه نیست. تا زمانی که «معامله قرن» وجود دارد بر سر میز مذاکره نخواهم نشست.

وی همچنین ادعا کرد، در حال حاضر تماسی میان تشکیلات خودگردان و دولت آمریکا وجود ندارد اما تماس‌ها با «سیا» و برخی اعضای کنگره همچنان در جریان است.

واکنش حماس

«حازم قاسم» سخنگوی حماس در واکنش اعلام کرد، تأکید عباس بر گزینه مذاکره مخالف با اجماع ملی است.

بر اساس گزارش خبرگزاری «سما»، وی افزود، این مسیر بی‌فایده که منجر به اختلافات فعلی در داخل فلسطین شده، باید متوقف شود.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است