اولین سفر وزیری از دولت جدید لبنان به سوریه

سه شنبه 13 اسفند 1398
09:23
اولین سفر وزیری از دولت جدید لبنان به سوریه وزیر امور اجتماعی و گردشگری لبنان به سوریه رفت و با سه وزیر این کشور درباره پرونده آوارگان بحث و تبادل‌نظر کرد.

العالم - لبنان

در اولین سفر وزیری از دولت جدید لبنان به سوریه، «رمزی مشرفیه» وزیر امور اجتماعی و گردشگری لبنان به سوریه رفت و با برخی مقامات این کشور رایزنی کرد.

بر اساس گزارش وبگاه لبنانی «ام تی وی»، مشرفیه دوشنبه (دیروز) با «حسین مخلوف» وزیر امور داخلی و محیط زیست، «ریما القادری» وزیر امور اجتماعی و کار «محمد رامی مرتینی» وزیر گردشگری دیدار داشت.

مشرفیه در دیدارهای مذکور درباره پرونده آوارگان سوری در لبنان و چگونگی تأمین بازگشت امن آنها با همکاری با دو دولت سوریه و لبنان و نیز هماهنگی با سازمان‌های مربوطه در این زمینه بحث و تبادل‌نظر کرد.

بر اساس این گزارش هر دو طرف بر ضرورت هماهنگی به خاطر منافع دو جانبه تأکید کردند.

وزیر امور داخلی و محیط زیست و وزیر امور اجتماعی سوریه هم اعلام کردند، دستورات سران سوریه بر ضرورت بسیج تمام امکانات برای تحقق بازگشت فرزندان کشور به خانه‌ها و شهرهایشان تأکید دارد.

تعداد آوارگان سوری در لبنان بیش از یک میلیون نفر بر آورد می‌شود. از سوی دیگر، از سرگیری روابط با سوریه همواره یکی از نقاط مورد اختلاف دو جریان سیاسی اصلی لبنان یعنی «هشت مارسی‌های موافق و ۱۴ مارسی‌های مخالف» بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه حکم جلب نتانیاهو را صادر کرد


پزشکیان: دولت با تمام وجود به دنبال خدمت به مردم است


آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در آلمان همزمان با ایام آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)


پس از کمتر از یکماه از معادله «محاصره در برابر محاصره»؛ آشفتگی ریاض با 3 معادله جدید صنعا


عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه تأسیسات حیاتی و پالایشگاه عربستان +فیلم


نماینده دموکرات کنگره: دولت ترامپ بدون نقشه راه برای مقابله با ایران وارد عمل شد


موضع‌گیری چین در حمایت از ایران؛ پکن با تحریم‌های غیرقانونی فاقد مبنای حقوق بین‌الملل مخالف است


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت خروج نیروهای اسرائیلی از جنوب کشور


قالیباف: مسیر مقاومت تهران و بغداد در برابر آمریکا ادامه دارد


ادای احترام قالیباف به مقام شهیدابومهدی المهندس و شهدای مقاومت عراق