رژیم صهیونیستی ورودی و خروجی «بیت لحم» را به دلیل کرونا بست

جمعه 16 اسفند 1398
03:30
رژیم صهیونیستی ورودی و خروجی «بیت لحم» را به دلیل کرونا بست رژیم صهیونیستی در پی ابتلای تعدادی از فلسطینیان «بیت لحم» کرانه باختری به ویروس کرونا، ورودی و خروجی این شهر را مسدود کرد.

العالم-فلسطین

رژیم صهیونیستی به دنبال شیوع کرونا در کرانه باختری و ثبت 7 مورد ابتلا به ویروس کرونا در «بیت لحم»، ورودی و خروجی این شهر را تحت کنترل خود قرار داده است.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز مانور نظامی که قرار بود تا 10 روز دیگر در منطقه الاغوار برگزار کند، به دلیل شیوع ویروس کرونا در اراضی اشغالی لغو کرد.

همزمان، «نفتالی بنت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی دستور ابومازن برای اعلام حالت فوق العاده در فلسطین و تایید هفت مورد از ابتلا به کرونا در کرانه باختری، اعلام کرد که شهر بیت لحم باید تحت محاصره امنیتی قرار بگیرد.

«ابو مازن» رئیس تشکیلات خودگردان نیز پنجشنبه شب در چارچوب طرح فوق العاده مقابله با کرونا، در کل اراضی فلسطین به مدت یک ماه اعلام حالت فوق العاده کرد.

بنا به توصیه‌های وزارت بهداشت در چارچوب طرح مقابله با کرونا در بیت لحم، همچنین استقبال از گردشگران در اماکن گردشگری کرانه باختری و رزرو هتل‌ها متوقف و طبق طرحی فوق‌العاده همه موسسات آموزشی، مساجد و کلیساها به مدت دو هفته تعطیل شد.

0% ...

آخرین اخبار

نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟


انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز


حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران