تعطیلی ادارات و بانک‌های البرز لغو شد

جمعه 16 اسفند 1398
09:03
تعطیلی ادارات و بانک‌های البرز لغو شد معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز گفت: فعالیت ادارات این استان در روز شنبه ۱۷ اسفند ماه طبق روال عادی برقرار است.

العالم - ایران / سیاسی

علی درویش‌پور، طبق بررسی‌های نهایی و با هدف ایجاد وحدت رویه بین استان‌های کشور و انسجام در شبکه و ساختار اداری تمام استان‌ها، از روز شنبه ۱۷ اسفندماه فعالیت و روند کار ادارات به حالت عادی باز خواهد گشت.

وی اعلام کرد: این تصمیم به جهت حفظ و انسجام اداری همانند استان‌های قم و تهران که از نظر بیماری کرونا وضعیت متفاوت‌تری به لحاظ شیوع و درگیری با این بیماری دارند اتخاذ شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز ادامه داد: در عین حال نکاتی پیشگیرانه برای مقابله با بیماری کرونا لازم و ضروری است که ادارات استان برای حضور کارکنان و کارمندان بایستی برنامه ریزی کنند.

درویش‌پور با بیان اینکه شهرداری‌ها هم مکلفند فضای عمومی و محیطی شهرها را طی فردا جمعه ۱۶ اسفند ماه برای از سر گیری فعالیت ادارات و کارکنان آماده سازی کنند، گفت: از شهروندان هم انتظار داریم از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند.

به گزارش ایسنا، پیش از این اعلام شده بود که ادارات و بانک‌های استان البرز در روز شنبه ۱۷ اسفند تعطیل خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

ریابکوف: حمله غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران رژیم منع اشاعه هسته‌ای را تهدید می‌کند


وزیران امور خارجه ایران و روسیه گفت‌وگو کردند


به جریان افتادن محاکمه نتانیاهو در مجارستان


هشدار درباره نقض آتش بس لبنان


وزیر جهاد کشاورزی: با تکیه بر تولید ملی امنیت غذایی مردم حفظ شد


تأکید بر ساماندهی وضعیت بیکاران در دوره جنگ


زنجیره تامین امنیت غذایی کشور به صورت کامل برقرار است


پیشنهاد‌های ایران به طرف مقابل منصفانه و عملیاتی هستند


ایران عزیز، لبنان و یمن یک حقیقت واحدند


روسیه پرواز بر فراز حریم هوایی ایران را آغاز کرد