واکنش آمریکا به افشاگری هنیه درباره پیشنهاد دیدار محرمانه

جمعه 16 اسفند 1398
12:14
واکنش آمریکا به افشاگری هنیه درباره پیشنهاد دیدار محرمانه یک مقام بلندپایه در واشنگتن در واکنش به اظهارات رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، که طی آن پیشنهاد آمریکا برای دیدار محرمانه با این جنبش را افشا کرده، مدعی شد که این ادعایی بی اساس است.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، یک مقام بلندپایه در دولت آمریکا اظهارات "اسماعیل هنیه" رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، که اعلام کرده واشنگتن بارها پیشنهاد دیدار محرمانه با نمایندگان این جنبش را مطرح کرده است، را رد کرد.

طبق این گزارش، هنیه روز سه شنبه در گفت وگو با "المیادین" تاکید کرد که حماس درخواست‌های دولت آمریکا برای برگزاری دیدارهای محرمانه را رد کرده است.

هنیه تصریح کرد که حماس این دعوت را رد کرد؛ چرا که این جلسات در راستای منافع و داستان‌هایی است که آمریکا روی آنها سرمایه‌گذاری می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

بنت: طوفان الاقصی به یک زلزله سیاسی در "اسرائیل" منجر خواهد شد


سی‌ان‌ان: صهیونیست‌ها نگران توافق آمریکا با ایران هستند


ایران و پاکستان راههای توسعه همکاری در حوزه بهداشت و دارو را بررسی کردند


بقائی: آنچه بر ملت صلح‌دوست ایران تحمیل شده یک جنگ متعارف نیست


نیویورک تایمز: ایران همچنان بخش قابل‌ توجهی از توان موشکی خود را حفظ کرده است


روز سیاه اشغالگران با 23 عملیات حزب‌الله در جنوب لبنان


ایران ادعاهای بی‌اساس کویت را رد کرد


اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ ترامپ با ایران غیرقانونی است


نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد