بایدن در نظرسنجی‌ها از سندرز پیشی گرفت

جمعه 16 اسفند 1398
16:59
بایدن در نظرسنجی‌ها از سندرز پیشی گرفت نظرسنجی جدید در ایالات متحده نشان می‌دهد معاون رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در جمع نامزدهای دموکرات برای انتخابات ریاست‌جمهوری از سناتور ایالت ورمونت پیشی گرفته است.

العالم- آمریکا

در حالی که تا چند هفته پیش «برنی سندرز» سناتور ۷۸ ساله ایالت ورمونت در جمع نامزدهای حزب دموکرات برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا پیشتاز بود، اما اکنون «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور پیشین این کشور از وی جلو افتاده است.

به نوشته پایگاه خبری «هیل»، نظرسنجی جدید که به صورت مشترک توسط مؤسسه‌های «رویترز و ایپسوس» انجام شده، نشان می‌دهد بایدن هم‌اکنون از حمایت ۴۵ درصدی هواداران حزب دموکرات برخوردار است.

سندرز نیز که قبلا با فاصله یازده درصدی جلوتر از بایدن بود، اکنون با اختلاف سیزده درصد و میزان ۳۲ درصد رأی، در رتبه دوم قرار گرفته است.

به نوشته هیل، بایدن در انتخابات درون‌حزبی چند روز قبل موسوم به «سه‌شنبه بزرگ»، در ۱۰ ایالت از ۱۴ ایالت در صدر نامزدهای دموکرات قرار گرفت و سندرز فقط توانست در چهار ایالت به رتبه نخست برسد.

همچنین برخلاف نظرسنجی‌های قبلی که نشان می‌داد سندرز توانسته اکثریت رأی سیاه‌پوستان و اقلیت‌ها را به خود اختصاص دهد اما بایدن در انتخابات سه‌شنبه بزرگ، دو-سوم رأی آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار را به دست بیاورد.

پیمایش رویترز/ایپسوس نشان داد ۳۰ درصد از هواداران سناتور «الیزابت وارن» - که بامداد امروز از ادامه رقابت در انتخابات ریاست‌جمهوری کناره‌گیری کرد - به سندرز و ۲۵ درصد به بایدن رأی خواهند داد.

همچنین بر اساس نتایج این نظرسنجی، ۵۴ درصد از حامیان حزب دموکرات معتقدند بایدن بیشترین شانس را برای شکست دادن «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا در انتخابات ماه نوامبر دارد و سندرز نیز با ۲۵ درصد بعد از او قرار گرفته است.

این در حالی است که طبق نظرسنجی‌های پیش از سه‌شنبه بزرگ، جای سندرز و بایدن عکس این نظرسنجی بود.

تحقیق رویترز/ایپسوس در روزهای چهارم و پنجم مارس، با حجم نمونه ۵۶۸ نفر و حاشیه خطای ۵ درصد انجام گرفته است.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

شکار در آشیانه؛ روایتی از جسورانه‌ترین عملیات نفوذ به قلب پایگاه آمریکایی


پلوسی: ما به جنگ رفتیم و باختیم/توافق ترامپ شکستی برای آمریکاست


هشدار حماس درباره موافقت تل‌آویو با ساخت ۵۷۶ واحد جدید در کرانه باختری


مسعود پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد


شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم