خبر فوری:

فرمانده نیروهای آمریکایی در اروپا خود را قرنطینه کرد

سه شنبه 20 اسفند 1398
04:26
فرمانده نیروهای آمریکایی در اروپا خود را قرنطینه کرد فرمانده نیروهای آمریکایی در اروپا به دلیل احتمال در معرض ویروس کرونا قرار گرفتن، خود را قرنطینه کرد.

العالم - آمریکا

وزارت ارتش آمریکا بامداد سه‌شنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که «کریستوفر کاوولی» فرمانده نیروهای آمریکایی در اروپا ممکن است در کنفرانس اخیری که شرکت داشته در معرض ویروس کرونا قرار گرفته است.

بر اساس این بیانیه، این مقام ارتش امریکا به همراه تعدادی دیگر از اعضای ارتش خود را در قرنطینه قرار داده‌اند.

این در حالی است که روز دوشنبه ۸۳ نفر دیگر در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شدند تا شمار مبتلایان به این ویروس در آمریکا به ۶۲۴ نفر برسند.

همچنین تا روز دوشنبه ۲ نفر در کل آمریکا به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

شمار کل مبتلایان به این ویروس در جهان ۱۱۴ هزار و ۲۳۰ نفر بوده که از این تعداد چهار هزار و پنج نفر جان خود را از دست داده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد


شکایت سه قاضی «دیوان کیفری بین‌المللی» از دولت ترامپ


حضور رئیس‌جمهور در جمع عزاداران عاشورای حسینی در تبریز


تحلیلگر ترک: مهار جاه‌طلبی «اسرائیل» ضرورت امنیت ملی ترکیه است


تشدید فشار بر حزب‌الله؛ آیا اسرائیل تفاهم ایران و آمریکا درباره لبنان را به خطر می‌اندازد؟


حضور وزیر نفت در آیین گشایش مرکز تعالی دیجیتال بریکس


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


پربیننده ترین خبرها