آمریکا در پی احداث فرودگاه در نزدیکی پایگاه عین الاسد

چهارشنبه 21 اسفند 1398
14:22
آمریکا در پی احداث فرودگاه در نزدیکی پایگاه عین الاسد
یک منبع امنیتی عراقی گفت که آمریکا درصدد ساخت یک فرودگاه در استان الانبار است و مقدمات کار را نیز آغاز کرده است.

العالم _ عراق

یک منبع امنیتی در استان الانبار عراق امروز (چهارشنبه) گفت که ارتش آمریکا مرحله اول ساخت یک فرودگاه نظامی در غرب این استان را آغاز کرده است.

به نوشته وبگاه المعلومه، او گفت که این فرودگاه در کنار پایگاه «عین الاسد» در منطقه «هیت» ساخته می‌شود و کارشناسان آمریکا برای این منظور در این مکان مستقر شده‌اند.

به گفته این منبع عراقی، در مرحله اول کار همسطح سازی مکان و عملیات شن ریزی و همچنین ایجاد حصارهای امنیتی و تعبیه دوربین‌ها و دیگر اقدامات امنیتی صورت خواهد گرفت.

به گفته وی گشت‌زنی هوایی آمریکا بر فراز شهرها و مناطق مختلف الانبار شدت یافته است.

این مسئول امنیتی استان الانبار مدعی شد که آمریکا از این فرودگاه برای پرواز بمب‌افکن‌های راهبردی بی۵۲ استفاده خواهد کرد و فرودگاه مذکور مهم‌ترین فرودگاه نیروهای آمریکایی در عراق خواهد بود.

روز دوشنبه یک مقام امنیتی عراقی خبر داد که پایگاه هوایی عین‌الاسد در منطقه «البغدادی» شاهد فرود هواپیماهای حامل افراد و تجهیزات نظامی آمریکایی بوده و هنوز شمار دقیق افراد و میزان تجهیزات نظامی که از این طریق وارد عین‌الاسد شده‌اند، مشخص نیست اما پیش‌بینی می‌شود که سربازان و مستشاران نظامی آمریکایی و تجهیزات جنگی جدید به این پایگاه منتقل شده باشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا