بمباران هوایی گسترده الحدیده توسط متجاوزین سعودی

پنج‌شنبه 22 اسفند 1398
22:14
ائتلاف متجاوز سعودی با نقض توافقنامه استکهلم دهها بمباران هوایی در 24 ساعت گذشته علیه الحدیده انجام داد.

العالمیمن

گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم از یمن حاکیست که در 24 ساعت گذشته توافقنامه استکهلم 143 بار توسط آل سعود نقض شد.

همزمان، افسران ارتباط وابسته به نیروهای ائتلاف در نقاط مراقبت در این استان پست خود را ترک کردند که نشانه آمادگی مزدوران آل سعود برای افزایش تنش در الحدیده در روزهای آتی است.

در این میان ارتش و کمیته های مردمی یمن با صدور بیانیه ای تعهد کامل خود به توافقنامه سوئد و اجرای مفاد آن به منظور جلوگیری از ویرانیهای بیشتر در استان الحدیده را مورد تاکید قرار دادند.

محمد عیاش قحیم استاندار الحدیده نیز از مزدوران امارات و عربستان سعودی تعهد به توافقنامه استکهلم را خواستار شد و بر استمرار مقاومت مردم یمن در برابر حملات ائتلاف سعودی تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد