وزیر کشور مبتلا به کرونای استرالیا هفته قبل با دختر ترامپ دیدار کرده بود

جمعه 23 اسفند 1398
17:18
وزیر کشور مبتلا به کرونای استرالیا هفته قبل با دختر ترامپ دیدار کرده بود رسانه‌های آمریکا می‌گویند وزیر کشور استرالیا که هفته پیش با دختر رئیس جمهور آمریکا و وزیر دادگستری این کشور دیدار داشته، مبتلا به کرونا است.

العالم- آسیا

وزیر کشور استرالیا که هفته پیش با دختر رئیس جمهور آمریکا و وزیر دادگستری این کشور دیدار داشته، مبتلا به کرونا است.

رسانه‌های آمریکا امروز جمعه (۲۳ اسفند) گزارش دادند که پیتر دوتون مبتلا به کرونا شده است. دوتون هفته پیش (ششم مارس) با «ایوانکا ترامپ»، دختر دونالد ترامپ و وزیر دادگستری آمریکا دیدار و گفت‌وگوهایی داشته است.

در تصاویری که به هنگام حضور دوتون در آمریکا منتشر شده است، او در به فاصله خیلی نزدیک در سمت چپ ایوانکا ایستاده است. با این حال مشخص نیست، دوتون چگونه به کرونا مبتلا شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت


چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد


صنعا: اظهارات ترامپ درباره یمن، دخالت او در تداوم محاصره را ثابت می‌کند


عراقچی: شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود


حضور عراقچی در اجلاس وزیران امور خارجه شانگهای


پایگاه‌های آمریکا در اردن و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش


پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.