آیا حمله امروز به عراق بدون تلفات بوده است؟

شنبه 24 اسفند 1398
20:04
آیا حمله امروز به عراق بدون تلفات بوده است؟

العالم _ عراق

خبر:

  • از حمله امروز به پایگاه امریکایی تاجی در عراق تلفاتی گزارش نشده است


تحلیل:

  • حمله امروز شنبه به پایگاه تاجی آمریکایی ها تا این لحظه بدون تلفات گزارش شده است این در حالی است که در حمله مشابه به این پایگاه در چند روز پیش کشته شدن حداقل دو آمریکایی و یک انگلیسی تایید شد. به نظر می رسد اصابت حوالی 33 کاتیوشا به این پایگاه نبایستی فاقد تلفات باشد مگر آنکه پذیرفته شود نیروهای امریکایی متاثر از هجوم چند روز پیش به این پایگاه آن را خالی کرده و به مقصدی دیگر نقل مکان کرده باشند.
  • در گمانه ای دیگر برخی بر این باورند که تلفات حمله امروز مشمول سانسور قرارگرفته باشد چه انکه برای امریکا بسیار دشوار و البته تحقیرآمیز است که طی چند روز از سوی منابعی نامعلوم هدف دو هجوم کاملا جدی قرار گیرد و خسارت ببیند و از شناسایی و معرفی دقیق عامل آن عاجز باشد.
  • در حالی که پس از عملیات اول در تاجی آمریکا کوشید تا با بمبارن و موشکباران وسیع مقرهای مقاومت بگونه ای از مخالفین اشغالگران در عراق زهر چشم بگیرد و ایشان را از تکرار حملات باز دارد اما حمله امروز نشان داد در قاموس ملت عراق آنچه محلی از اعراب ندارد تسلیم و تعظیم در برابر تهدیدات امریکاست.
  • صرف نظر از خسارات و تلفاتی که در این دو عملیات بر ایالات متحده امریکا وارد شد به نظر می رسد پیام این عملیات ضرورت ترک عراق از سوی امریکاییهاست. حیرانی امریکا در مواجهه با عامل یا عوامل این هجمات نشان می دهد امروز هر عراقی مخالف حضور امریکا در کشورش بالقوه می تواند عامل تحمیل این خسارت به امریکایی ها باشد.
  • طبعا امریکا در سایه سردرگمی نسبت به منبع عملیات هایی این چنین سیاست انتقام گیری کور و البته مبتنی بر حدس گمان را در پیش گرفته و خواهد گرفت، سیاستی که جز تشدید بحران در عراق از یک سو و ردیف شدن تابوت های سربازان امریکایی حاصلی نخواهد داشت. در سایه چنین وضعیتی سوال اساسی آن است که ترامپ در آستانه انتخابات کدام گزینه را ترجیح خواهد داد.
0% ...

آخرین اخبار

شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است


روایت تلخ روزنامه‌نگار فلسطینی از شکنجه‌ در زندان‌های اسرائیل+ فیلم


مفتی جعفری لبنان: «توافق چارچوب» فاجعه‌ای ملی برای خدمت به اهداف صهیونیستی است