اعلام وضع اضطراری در ونزوئلا و قرنطینه پایتخت

دوشنبه 26 اسفند 1398
05:21
اعلام وضع اضطراری در ونزوئلا و قرنطینه پایتخت رئیس جمهور ونزوئلا دستور تعطیلی همه نهادها و سازمانهای پایتخت و برخی مناطق دیگر، به جز خدمات ضروری مانند سازمانهای درمانی و بهداشتی را صادر کرده است.

العالم - آمریکا

«نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در این کشور ضمن اعلام شرایط اضطراری، اقدامات محدود کننده‌ای از جمله ممنوعیت تجمعات و تعلیق پروازها به اروپا و برخی کشورهای همسایه از جمله کلمبیا اعمال کرد.

براساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، مادورو روز یک شنبه از قرنطینه جمعی برای کاراکاس پایتخت این کشور و چندین منطقه دیگر در این کشور خبر داد و دستور داد تمام واحدهای خدماتی و تجاری به غیر از خدمات ضروری نظیر نهادهای درمانی و بهداشتی تعطیل شوند.

اسپوتنیک گزارش داد: دستورات مادورو به این معنی است که ساکنان مناطقی که مشخص شده است باید در خانه‌های خود بمانند و از خانه خارج نشوند.

مادورو که در تلویزیون ملی این کشور سخنرانی میکرد اعلام کرد که شمار مبتلایان ویروس کرونا در این کشور از 10 نفر به 17 نفر افزایش یافته است.

0% ...

آخرین اخبار

تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


ایران تداوم نقض حاکمیت ملی سومالی را محکوم کرد


واکنش سازمان ملل به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران


پزشکیان: مردم ایران زیر بار زور نمی‌روند


ریابکوف: حمله غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران رژیم منع اشاعه هسته‌ای را تهدید می‌کند


وزیران امور خارجه ایران و روسیه گفت‌وگو کردند


به جریان افتادن محاکمه نتانیاهو در مجارستان