ترکیه از ۱۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا خبر داد

دوشنبه 26 اسفند 1398
08:59
ترکیه از ۱۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا خبر داد تا کنون ۱۸ نفر در ترکیه به کووید-۱۹ مبتلا شده اند.

العالم - ترکیه

وزیر بهداشت ترکیه روز دوشنبه از ۱۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا خبر داد که از هفته گذشته که نخستین مورد ابتلا به کرونا در این کشور اعلام شد، بیشترین تعداد ابتلای روزانه به شمار می‌رود. تا کنون ۱۸ نفر در ترکیه به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده اند.

چهارشنبه هفته گذشته ترکیه به آخرین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل شد که از درگیری با ویروس کرونا خبر داده اند. دولت ترکیه پس از آن اقداماتی نظیر تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها، برگزاری رقابت‌های ورزشی بدون تماشاگر و توقف پروازها به بسیاری از کشورها را برای مقابله با شیوع کرونا در دستور کار خود قرار داده است.

روز یکشنبه هزاران نفر که از عربستان به ترکیه بازمی‌گشتند در قرنطینه قرار گرفتند. همچنین وزارت کشور ترکیه اعلام کرد کلوب‌های شبانه از روز دوشنبه برای مقابله با کرونا تعطیل خواهند بود.

0% ...

آخرین اخبار

تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم


عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان


حشدالشعبی هر گونه درگیری در شهر سامراء را تکذیب کرد


شهباز شریف: پاکستان به تلاش‌های خود برای صلح در منطقه ادامه می دهد


۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن