واکنش «سید حسن نصرالله» به ابتلای ولایتی به کرونا

دوشنبه 26 اسفند 1398
16:14
واکنش «سید حسن نصرالله» به ابتلای ولایتی به کرونا دبیرکل حزب الله لبنان به ابتلای ولایتی، مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی به کرونا واکنش نشان داد.

العالم - لبنان

به نقل از رسانه‌های لبنانی، «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان به ابتلای دکتر ولایتی، مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی به کرونا واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، دبیرکل حزب الله لبنان در این خصوص گفت: برادرم آقای ولایتی به دلیل اینکه مشاور رهبر معظم انقلاب است به کرونا مبتلا نشده است بلکه به دلیل اینکه او رئیس بیمارستانی در تهران است که در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارد، به این ویروس مبتلا شده است.

نصرالله افزود: هنگامی وزرا و مسئولان ارشد و پزشکان در ایران قبول مسئولیت می‌کنند و شخصیت‌های بزرگی در این کشور به کرونا مبتلا می‌شوند، این یعنی آنها و خانواده‌هایشان به جاهای دیگری که امنیت داشته باشد، فرار نکرده‌اند بلکه در کنار مردم با کرونا مبارزه می‌کنند و این باعث افتخار برای آنان است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد