نیویورک‌تایمز: مصر منشأ شیوع کرونا در آمریکا بوده است

دوشنبه 26 اسفند 1398
23:06
نیویورک‌تایمز: مصر منشأ شیوع کرونا در آمریکا بوده است
یک روزنامه آمریکایی روز دوشنبه در گزارشی نوشت که مصر منشأ شیوع ویروس کرونا در آمریکا بوده است.

العالم - آمریکا

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز روز دوشنبه گزارش داد که مصر منشأ نخست شیوع ویروس کرونا در آمریکا بوده است.

منابع رسمی مصر تا روز دوشنبه شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را 150 نفر اعلام کرده‌اند اگر چه رسانه‌های عربی گزارش داده‌اند که شمار مبتلایان در این کشور عربی شمال آفریقا بسیار فراتر از این ارقام بوده و مقامات مصری در این زمینه پنهان‌کاری می‌کنند.

همچنین مقامات آمریکایی آمار مبتلایان 24 ساعت گذشته این کشور به ویروس کرونا را 485 نفر اعلام کردند تا مجموع مبتلایان به کرونا در آمریکا به 4165 نفر برسد.

با مرگ 4 نفر از مبتلایان به کرونا در آمریکا، مجموع قربانیان این ویروس در این کشور به 74 نفر رسید.

از سوی دیگر، در پی شیوع ویروس کرونا در سرتاسر آمریکا، فرماندار ایالت نیوجرسی مقررات منع آمد و شد در این ایالت اعلام کرد.

به رغم تلاش دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای مقابله با شیوع ویروس کرونا و اعلام اخیر «وضعیت اضطرار ملی» در آمریکا، شمار ابتلا و فوت آمریکایی‌ها در نتیجه این بیماری رو به افزایش است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد