کشته شدن 3 کودک لیبیایی در حمله «کور» به جنوب طرابلس

پنج‌شنبه 29 اسفند 1398
01:23
کشته شدن 3 کودک لیبیایی در حمله «کور» به جنوب طرابلس وزارت بهداشت لیبی در بیانیه‌ای از کشته شدن سه کودک از یک خانواده بر اثر حمله «کور» به منطقه‌ای در جنوب طرابلس خبر داد.

العالم-لیبی

چهارشنبه شب منطقه «عین زاره» در جنوب طرابلس هدف حملات هوایی «کور» شبه نظامیان شرق لیبی تحت فرماندهی خلیفه حفتر قرار گرفت.

وزارت بهداشت لیبی اعلام کرد که در این حمله هوایی «کور»، سه کودک لیبیایی عضو یک خانواده، جان خود را از دست داده‌اند.

خلیفه حفتر ژنرال بازنشسته ارتش لیبی است که کنترل شرق کشور را به‌عهده دارد و مورد حمایت برخی طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله مصر و عربستان و فرانسه است.

ارتش حفتر طی چند ماه گذشته بارها تلاش کرده از طریق لشکرکشی طرابلس را تصرف کند، اما تاکنون به‌دلیل مقابله نیروهای دولت وفاق ملی لیبی موفق نبوده است.

دولت وفاق ملی نیز که مورد پذیرش بین‌المللی قرار گرفته، تحت ریاست «فائز السراج» عمل می‌کند و کنترل غرب لیبی را در دست دارد و نیروهای این دولت با حملات حفتر مقابله می‌کنند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

نقض مجدد آتش‌بس در جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی


مفتی جعفری لبنان: تبلیغات «خط زرد» تنها توهم و خیال‌پردازی نتانیاهو است


ادعای ترامپ: نمایندگان آمریکا فردا برای مذاکره راهی پاکستان می‌شوند


عراق، معرفی سفیر رژیم صهیونیستی در «سومالی‌لند» را به شدت محکوم کرد


پزشکیان و شهباز شریف امروز تلفنی گفت وگو می کنند


بقائی: «محاصره» بنادر و سواحل ایران نقض آتش‌بس و مصداق جنایت جنگی است


جلسه دادگاه نتانیاهو باز هم به تعویق افتاد


هاآرتص: ارتش اسرائیل مانند غزه روستاهای لبنان را ویران می‌کند


گزارش حزب الله از ۲ هزار عملیات در نبرد ۴۵ روزه با دشمن صهیونیستی


پاپ خواستار گفت‌وگو برای پایان دادن به جنگ‌ها در اوکراین و خاورمیانه شد