نماینده کنگره آمریکا: حفظ تحریم‌های ایران در بحبوحه کرونا، یک ظلم اَبَرشرورانه است

شنبه 2 فروردين 1399
10:50
نماینده کنگره آمریکا: حفظ تحریم‌های ایران در بحبوحه کرونا، یک ظلم اَبَرشرورانه است نماینده مسلمان کنگره در واکنش به اظهارات اخیر مقام‌های آمریکایی مبنی بر عدم لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران علی‌رغم شیوع ویروس کرونا تأکید کرد که حفظ این تحریم‌ها یک «ظلم ابرشرورانه» است.

العالم- آمریکا

«ایلهان عمر» نماینده مسلمان کنگره شب گذشته (جمعه) در پیامی توییتری، تحریم‌های ایالات متحده آمریکا علیه ایران در بحبوحه شیوع ویروس «کرونا» را اقدامی بسیار ظالمانه توصیف کرد.

وی در صفحه توییتر خود در واکنش به تحریم‌های دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران نوشت: «هر ۱۰ دقیقه یکبار، یک نفر در ایران بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست می‌دهد و هر ساعت ۵۰ نفر به این ویروس آلوده می‌شوند. در شرایط کنونی، حفظ تحریم‌های اقتصادی علیه ایران یک ظلم ابرشرورانه محسوب می‌شود».

اظهارات این نماینده کنگره در حالی مطرح شده است که دولت آمریکا روز گذشته (جمعه) بار دیگر تأکید کرد که علیرغم شیوع ویروس کرونا، تحریم‌ها علیه ایران را رفع نخواهد کرد.

بنا به گزارش پایگاه خبری «دویچه‌وله» آلمان، منابع دیپلماتیک در ایالات متحده آمریکا اعلام کردند که علیرغم شیوع کرونا، کاخ سفید قصد ندارد از «فشار حداکثری» ایران بکاهد.

علی‌رغم درخواست کشورها و گروه‌های زیادی برای کاهش تحریم‌ها علیه ایران در بحبوحه شیوع ویروس کرونای جدید، «برایان هوک» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران پنجشنبه در یک نشست خبری گفت: «سیاست فشار حداکثری ما بر رژیم ایران ادامه خواهد یافت.»

آمریکا در حالی به فشار حداکثری علیه ایران در شرایط فعلی ادامه می‌دهد که اواخر هفته گذشته، روزنامه «دیلی‌بیست» در گزارشی با اشاره به نقش تحریم‌های آمریکا در شیوع ویروس کرونای جدید در ایران نوشته زیرساخت‌های بهداشت عمومی ایران تحت «فشار حداکثری» قرار گرفته است.

این اولین بار نیست که تحریم‌های آمریکا علیه ایران در شرایط فعلی، حتی اعتراض برخی مقام‌های آمریکایی را نیز در پی داشته است.

پیش از این نیز، «برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت و نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا چندی پیش ضمن انتقاد از تحریم‌های ضدایرانی آمریکا در پیامی در توئیتر نوشت: «ایران با تلفات فاجعه‌باری از همه‌گیری ویروس کرونا مواجه است. تحریم‌های آمریکا نباید در این فاجعه بشری مشارکت داشته باشد. »

فارس

0% ...

آخرین اخبار

برآورد خسارت‌های زیست‌محیطی تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: تنگه هرمز تا پذیرش نظم ایرانی بسته است


درخشش خیره‌کننده تیم ملی تکواندو ایران


سایه سنگین اهانت‌های ترامپ بر دستور کار سفر نخست وزیر عراق به آمریکا


صعود مقتدرانه وفایی به جمع ۴ اسنوکرباز برتر لیگ قهرمانی ۲۰۲۶


پیام تبریک وزیر امور خارجه کشورمان به وزیر امور خارجه جدید ونزوئلا


زیرساخت بزنید,، هرچه زیرساخت در منطقه باقی‌مانده را می‌زنیم


ضربه به ستون فقرات عملیاتی آمریکا در خلیج فارس؛ رادار و مخازن سوخت در بحرین نابود شدند


ضربه سنگین به زیرساخت‌های نظامی آمریکا در کویت؛ از انهدام مرکز راداری تا اسکله شعیبیه


کارزار نروژ برای تعلیق رژیم صهیونیستی از فیفا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد